Christmas w/ Lapuan Kankurit

Kaupallinen yhteistyö/ Lapuan Kankurit

Hei! Pitkästä aikaa taas täällä. Tarkoituksena on ollut päivitellä teille remonttikuulumisia yms., mutta ikävä kyllä työt ja remonttiväsymys on hieman painanut päälle ja blogi jäänyt. Nyt kuitenkin tuli vastaan täydellinen irtiotto normi työhommiin, kun päästiin Maijun kanssa stailaamaan ja kuvaamaan joulua Lapuan Kankureille. Toiset saattavat tietääkin, että olen tehnyt Kankureille kuvausstailauksia jo aiemmin työkseni, tosin nyt ne hommat ovat jääneet sivuun suunnittelutöiden myötä. Mikäpä siis sen mukavampaa, kun päästä uudestaan tekemään yhteistyötä tämän hienon yrityksen kanssa, sillä heidän tuotteensa kuuluvat ehdottomasti omiin suosikkeihini. Meiltä löytyy Kankureiden tuotteita laidasta laitaan ja kaikki ovat aivan huippulaatua. Pellavalakanat ovat meillä ehdoton suosikki! Ne nakataan aamulla äkkiä pesuun ja jo illalla laitetaan takaisin sänkyyn. Myös keittiöpyyhkeet ovat meillä kovassa käytössä ja nekin vain paranevat pesu pesulta.

Itsehän olen 110% jouluihminen. Muutamaan otteeseen olen senkin tainnut täällä blogin puolella mainita. Siinäkin mielessä se, että luvan kanssa saa alkaa fiilistelemään joulua jo lokakuussa sopii mulle paremmin kuin hyvin. Maijun kanssa meillä oli selvät ja yhtenevät sävelet siitä mitä tyyliä lähdemme kuvauksissa hakemaan- perinteinen punainen joulu. Nyt unohdettiin moderni ja minimalistinen joulu ja haettiin niitä aitoja perinteisiä asioita joista joulufiilis syntyy.

Pöytään katoimme Usva-pöytäliinan, joka sai valua rennosti lattialle. Lautasliinoiksi, kaikista upeista vaihtoehdoista, valitsimme joulunpunaiset Usva-kangasservietit. Itseltäni löytyvät nämä samaiset lautasliinat harmaana ja nyt haaveilen hankkivani vielä pellavan väriset, jotka olivat meillä myös kuvauksissa yhtenä vaihtoehtona. Nämähän taipuvat muuhunkin käyttöön kuin vain lautasliinoiksi. Itse käytän näitä useammin peittämään nousevat taikinat ja leipomukset pellillä, ovat siihen nimittäin juuri passelin kokoiset. Keskimmäisessä kuvassa rennosti pinossa näkyvät Liisa- servietit,  sekä pilkahdus Helmi-pyyhkeestä.

Joulutortut ovat sellainen herkku mitä voisin alkaa syömään jo hyvissä ajoin ennen joulua. Aiemmin tosin olen venyttänyt niiden tekoa vähintään marraskuulle, mutta kuvausten myötä otin aikaisen startin. Tosin olen huomannut myös, että eipä niitä tule paljoa enää joulunpyhinä syötyä. Kaunista Lastu-pyyhettä löytyy useassa upeassa värissä, mutta ehdoton oma suosikkini oli tuo uusi ruskea sävy joka näkyy herkkukorin alla.

Alemmissa kuvissa näkyy myös paremmin tuo jo aiemmin kuvassa pilkahtanut Helmi-pyyhe. Niin kaunis, tätä pyyhettä taidan hankkia itselleni yhden harmaassa sävyssä. Myös tuo alhaalla oleva Kaste-essu on aivan upea! Tämä päätyi ehdottomasti myös meidän ostoslistalle, jopa mies ihastui siihen ahkerana leipurina. Parasta tässä essussa on se, ettei sitä tarvitse sitoa kiinni, vaan sen saa helposti pujotettua päälle.

Lapuan Kankureilla on KOKO MARRASKUUN AJAN ILMAISET TOIMITUSKULUT verkkokaupassa. Kannattaa siis malttaa mielensä muutaman päivän ajan mikäli haluaa tehdä tilauksen. Ja jos on hankaluuksia keksiä joululahjoja äidille, anopille, tyttöystävälle, miehelle tai kenelle tahansa, niin en voi kun suositella Kankureiden tuotteita! Sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Hi! It’s been awhile since my last post. But now I’m here and I have something great to show you. Me and Maiju made a Christmas photoshoot for Lapuan Kankurit. One of our favourite Finnish textile brand! Their linen and woollen products are amazing!

I’ve said this here before but I’m 110% Christmas person. There’s nothing that I don’t love about Christmas! When we were planning the photoshoot with Maiju we agreed that we wanted the styling to be more traditional than modern. Even though modern minimalism has been a trend for long time. We set the table with Usva-tablecloth and Usva-napkins. How great it would be gather there with friends and family? My absolutely favourite piece was Kaste-apron, which went straight on my shopping list, and even my husband loved it. If you’re looking for a nice gift to someone you should check out their online store!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *