Remonttipölyä

Kylläpä järkytyin kun huomasin, että viimeisin blogipäivitys on tehty yli kuukausi sitten! Huh huh! Mutta on tässä kyllä ollut kiirettäkin. Viikot on mennyt töissä ja viikonloput omien työprojektien taikka remontin parissa.
Remontti aloitettiin kolme viikkoa sitten. Vähän kuin yllättäin se pääsi laajentumaan alkuperäisen keittiön uusinta suunnitelman myötä myös lattiapintoihin. Jo kaksi vuotta sitten kun muutettiin tähän kotiin oli lattiat sen näköiset, että ne kaipaisivat uutta pintaa. Naarmuja oli aikalailla, eikä värikään oikein miellyttänyt. Jotenkin sen kanssa on kuitenkin pärjätty tähän asti, mutta nyt kun keittiöremontin aika tuli tajuttiin, että helpoin laittaa lattiat uusiksi samalla. No, helppo ja helppo. Ei kyllä osattu itsekään kuvitella miten suuri työ siinä oikeasti on. Asutussa asunnossa huonekalujen ja tavaroiden siirtely huoneesta toiseen sitä myötä kun lattiaa hiottiin tai käsiteltiin ei ole ihan niin helppoa. Ja toki vielä asumisessa remontin keskellä on ollut oma haasteensa. Jälkiviisaana siis hyvä sanoa, että lattiat olisi todellakin kannattanut käsitellä jo silloin muutama vuosi sitten kun tänne muutettiin.
Tulette siis varmasti kuulemaan meidän remonteista myöhemmässä vaiheessa, ehkä jopa kyllästymiseen asti. Remontin valmistumisessa kuitenkin kestää varmasti vielä muutama viikko. Kaapistot eivät vielä ole ihan valmiit, kivitasot odottavat tarkemittausta ja sitä myötä valmistumista. Liesi matkaa jossain päin eurooppaa kohti Vaasaa, joten toivoa saattaa, että se tulee ehjänä perille heinäkuun aikana. Myös liesituuletin tulee jälkitoimituksessa, eikä vielä tiedetä milloin se saapuu. Vetimiä en ole saanut edes päätettyä! Ehdotuksia saa antaa. Eli palasia on vielä irrallaan melko paljonkin. On käynyt kyllä muutamaan otteeseen mielessä, että olisi päässyt niin paljon helpommalla, kun olisi ottanut kaikki tuotteet saman katon alta eli ns. katalogikeittiön. Toisaalta siinä olisi pitänyt luopua monesta haaveesta, koska isot tehtaat eivät ole niin joustavia mittojen tai muunkaan suhteen.
Tällä hetkellä kun kaikki remonttikuvat ovat visusti muistikortilla ja oma koneeni kellarissa hyvässä paketissa, en saa niitä purettua. Tyydyn siis laittamaan muutaman inspiraatiokuvan, joissa ehkä vähän vinkkiä tulevasta.
Instagramin puolella tulee oltua hieman aktiivisempi, joten kannattaa klikata TÄSTÄ seuraamaan remontin etenemistä!

1/2/3

3 thoughts on “Remonttipölyä

 • Reply Saara July 3, 2017 at 12:31 pm

  Voi miten hienolta näyttää!

  • Reply netta-natalia July 3, 2017 at 1:45 pm

   Eikös! Toivottavasti onnistutaan tuomaan tuota samaa henkeä myös meidän keittiöön ja kotiin 🙂

 • Reply Saara July 5, 2017 at 7:31 pm

  Heh, en näköjään lukenut viimeistä lausetta inspiraatiokuvista. Mut ei se mitään, hienolta näyttää silti. Jään odottelemaan teidän remontin etenemistä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *