Täydellinen kaapisto/ perfect cabinet

Kaupallinen yhteistyö/ Tikkurila

 Me mietitään Maijun kanssa sisustusratkaisuja melko paljon yhdessä. Meinaan sitä, että ei taida olla kovinkaan montaa valintaa sisustuksen suhteen kummankaan kodissa viimeisen parin vuoden aikana tehty, jolloin ei olisi kysytty toisen mielipidettä tai enemmänkin pyöritelty ja mietitty asiaa yhdessä. Meidän viestiketju liittyen mm. kauniisiin maalisävyihin tai mikä olisi täydellinen valaisin milloin minnekin tilaan on pidempi kuin kehtaan edes myöntää. Kun Maiju kertoi ideastaan tehdä koko seinän levyisesti kaapistoa olohuoneeseen, fiilistelin heti kuinka hieno se tulee olemaan! Muutamat inspiskuvat tuli tämänkin projektin tiimoilta selailtua sekä vaihdettua ja kun sopivaa ovimallia ei löytynyt valmiina, niin sitten sellaisen tuo rautainen DIYer nainen tekee itse! Ikean kaappeihin ja oviin ohuella listalla kehys, liimalla kiinni ja maalia päälle. Kuulostaa niin helpolta hommalta kun toinen kertoo ja tekee, mutta jostain kumman syystä itselläni jäisi nämä jutut toteuttamatta. Onneksi on niitä jotka tekee, itse tyydyn pysymään edelleen ideointi ja suunnittelu puolen hommissa. Mutta jos nyt ruudun toisella puolella herää innostus tekemään oma hieno kaapisto, niin kuvalliset ohjeet löytyy Tikkurilan sivuilta, täältä!

There isn’t lot of decisions about interior that me and Maiju are making without asking each others opinion. Over the past few years time we have changed countless messages about the best shades to paint our rooms and perfect lamps etc. When Maiju told me her idea about making a cabinet from wall to wall in her living room I knew it was going to be amazing! Like always we changed some inspiration pictures and when Maiju couldn’t find the perfect doors she (of course) decided to make them by herself, that DIYer genius. Ikea kitchen cabinets, thin moulding and some glue, sounds so easy but for some reason I never get managed to do anything like this. So I just settle for admiring those who make and do.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *