Uuden alku/ New beginnings

Nyt saa vihdoin kilistellä! Monen kuukauden odotus ja työ palkitaan, kun vihdoin saatiin Still Life blogs sivusto auki! Olo on kepeä, innostunut ja ennen kaikkea jännittää ihan älyttömästi!

En olisi ihan äkkiä uskonut tätä päivää tulevan. Olen ajoittain harmitellut Likaisen parketin lopettamista, mutta samalla ollut myös sitä mieltä, että se oli oikea ratkaisu sillä hetkellä vuonna 2012! Anteeks vaan, mutta missä välissä tuo aika noin on juossut? Muistaako Likaista parkettia enää edes kukaan? Lopettamisen jälkeen blogimaailma on mennyt niin suuria harppauksia eteenpäin, että jännittää pysynkö itse enää mukana. Uusia laadukkaita blogeja on syntynyt paljon, mutta onneksi löytyy vielä niitä vanhoja tuttujakin. Hatunnosto siis joka ikiselle heistä jotka ovat vuodesta toiseen jaksaneet blogiaan kirjoittaa, ootte te mielettömiä! Yksi näistä inspiroivista bloggaajista on tietenkin ystäväni ja nyt myös yhtiökumppanini Maiju. Itse yritin muutama vuosi sitten palata blogimaailmaan, mutta sen blogin elo oli hyvin kituvaa, se ei vaan koskaan tuntunut omalta ja oikealta. Ajatus bloggaamisesta on kuitenkin koko ajan kummitellut jossain takaraivossa, varsinkin oman kodin oston myötä, nyt kun on vihdoin mahdollisuus tehdä kodista sellainen kun haluaa. Kun Maijun kanssa viime talvena saatiin idea perustaa oma blogialusta, olin kahden vaiheilla aloittaako taas kokonaan uusi blogi vai jatkaako Likaista parkettia. No, lopputuloksen nyt tiedättekin.

Viidessä vuodessa toki moni asia on muuttunut. Asuinpaikkakunta on edelleen sama, mutta pieni loft-kaksio on vaihtunut lähes 100 neliön asuntoon Jugend-talosta. Koirien määrä on tuplaantunut eli niitä on nyt kaksi. Minä olen päättänyt opintoni ja työskentelen sisustussuunnittelijana sekä teen lisäksi kuvausjärjestelyjä sekä -stailauksia.  Mies on (se sama edelleen) valmistunut hänkin ja työskentelee alansa työtehtävissä. Ikää on myös kummasti tullut lisää ja toivoa saattaa, että myös järkeä. Tiivistettynä kai voisi sanoa, että ollaan kasvettu aikuisiksi tuon viiden vuoden aikana, vaikka ei se siltä aina tunnu tai näytä. Sen sijaan sisustamisen suhteen ajatus on pysynyt pitkälti samana kuin vuosia sitten. Edelleen tykkään rouheista materiaaleista, kuluneista pinnoista, designista sekä uutena että vanhana, itse tehdyistä asioista ja näiden kaiken yhdistämisestä.

Sivustolla joudumme vielä tekemään hienosäätöä, joten toivomme pientä kärsivällisyyttä. Varsinkin mobiilinäkymä saadaan toivottavasti käyttäjä ystävällisemmäksi piakkoin. Toivottavasti viihdytte blogin parissa nyt ja tulevaisuudessa! Tervetuloa!

 

It’s time to celebrate! Finally our website Still Life blogs is ready and rollin. I’m happy and very nervous!

I’m going to write my blog in english too but now there’s just too much to translate. So long story short; I’m excited to write Likainen parketti again and I hope that all the old followers and new ones find their way in here sooner or later. Enjoy!

14 thoughts on “Uuden alku/ New beginnings

 • Reply Killi May 1, 2017 at 7:39 am

  En juuri nykyään kommentoi, mutta nyt on pakko. Jeeeee! Oon kaivannut Likaista parkettia <3

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:23 am

   Mahtaa Killi että löysit ties tänne 🙂 Mä olen kaivannut myös Likaisen parketin kirjoitusta.

 • Reply elina May 1, 2017 at 8:35 am

  Onnea uuteen alkuun! Hyvältä näyttää. Muistan hyvin Likaisen parketin, oli yksi lemppareista jo silloin! Harvoin kommentoin, mutta ahkerasti seuraan.

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:25 am

   Kiitos Elina! Vielä pientä hienosäätöä vaatii, mutta kyllä tästä hyvä saadaan 🙂 Kommentointi blogeissa taitaa olla yleisestikin vähentymään päin, mutta kiva tietää että porukkaa kuitenkin seuraa taustalla.

 • Reply Jenni/Meidän Koti May 1, 2017 at 10:26 am

  Muistan blogin! 🙂 Tervetuloa takaisin ja onnea matkaan.

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:25 am

   Kiitos Jenni! Hienoa että löysit tänne 🙂

 • Reply Jaana K May 1, 2017 at 10:39 am

  Mahtavaa että te kaksi suosikkia olette palanneet. Tuntui jo ettei edes jaksa enää blogeja lukea mutta nyt on taas syy 🙂

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:31 am

   Jee! Nyt vaan uusi blogien lukuinto päälle 🙂 Täällä jo näpit syyhyää päästä kunnolla vauhtiin.

 • Reply Sanna May 1, 2017 at 3:41 pm

  Likainen parketti oli ihana. Mutta apua, viisi vuotta sittenkö? Aika tosiaan juoksee. Onnea uudelle yrityksellenne! Näistä ihmisten uusista ideoista tulee itsekin tosi iloiseksi.😊 🌠

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:50 am

   No ajatella viis vuotta! Tai no vähän vajaa kun viimenen juttu tais olla kirjoitettu lokakuussa 2012, mut muutama kuukaus sinne tänne.
   Ja kiitos!

 • Reply Kaisa -L&h May 2, 2017 at 5:56 am

  Kiva, onnea kovasti uudelle alulle! Ihan mahtava saada seurata teitä molempia yhteisellä sivustolla 🙂

  • Reply netta-natalia May 2, 2017 at 7:51 am

   Kiitos Kaisa! Kivaa päästä Maijun kanssa “saman katon alle” 🙂 Elämme jännittäviä aikoja.

 • Reply Riikka May 3, 2017 at 3:13 pm

  Jes, tervetuloa takaisin! Todellakin muistan Likaisen parketin! Onnistunut nimivalinta, kun jää väkisinkin mieleen :D.

  • Reply netta-natalia May 4, 2017 at 8:05 pm

   Kiitos Riikka! Joo, toi on paljastunut hyväksi nimeksi tässä vuosien varrella 😀 Moni on sanonut samaa, et jää hyvin mieleen. Ja se on jotenkin niin omaan juttuun sopiva nimi, tietää ettei tätä liian vakavissaan tarvi ottaa ja tehdä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *