Autumn is here

Phew! Spring and summer got by so fast. New home, renovation, firm and hobbies has taken all of my time. But now that the fall has arrived and life is finally calming I’m having this urge to decorate our home. Yes, the decoration has been in progress all summer and our flat is still a chaos even we’ve been living here six months already. We have big rooms so there’s always difficulties to decorate them especially when all of our old furnitures are so small. Now I’ve been looking for potential companion for our old furnitures so that the decoration will be functional and aesthetic. Marble coffee table I found second hand but unfortunately it’s also too small in our living room so now I need to find a perfect pair for it. For our vintage leather couch I found a perfect match from old 60’s velvet couch which needs to be reupholstered. Finding a new carpet which was big enough, reasonable price and of course stylish was the hardest part! I dreamed about vintage Berber rug and there was few times when I almost ordered one. Also I love the Private hemp rugs but couldn’t find any from near where we live. The one in pictures is from Ellos. I’m not saying it beats the original berber rug but the price and size got me order and I was positively surprised the way it look and feel. The blue blanket is new color of Lapuan Kankurit Saaga Uni mohair. I got it in summer when I was styling and assisting their shooting  for new autumn-winter catalogue. It’s the best blanket I’ve ever got so warm and soft!


Huh! Kevät ja kesä meni rytinällä ohi. Muutto, remontti, uusi yritys ja harrastukset veivät kaiken ajan. Nyt syksyn tullen ja elämän tasaannuttua, kodin laittaminen on taas alkanut kiinnostamaan enemmän. Sisustuksen suhteen meillä on vieläkin melko keskeneräistä. Suurien huoneiden sisustamisessa on omat haasteensa, varsinkin kun meidän vanhat kalusteet ovat mittasuhteiltaan melko pieniä, on niille nyt etsitty sopivia kumppaneita jotta sisustuksesta saadaan toimiva kokonaisuus. Esimerkkinä tuo uusi sohvapöytä jonka halkaisija on 90 senttiä, osoittautui liian pieneksi tilaan yksistään joten joku kaveri sillekin pitäisi löytää. Sohvalle löysimme upean samettisen partnerin suoraan 60-luvulta, mutta sen kanssa on pieni verhoiluprojekti edessä (Sinna päätti hieman ”avustaa” siinä hommassa viime perjantaina ja räjäytti sohvasta täytteet pihalle). Uutta mattoa jouduin metsästämään ikuisuuden, koska kriteereinä oli mahdollisimman iso, kohtuuhintainen ja tietenkin tyylikäs matto. Aidosta Berber-matosta haaveilin ja muutaman kerran oli todella lähellä etten sellaista klikannutkin ostokoriin. Myös Privaten hamppumatot ois kiinnostellut kovasti, mutta eipä sellaistakaan tähän hätään löytynyt. Tämä meidän yksilö on nyt sitten Elloksen valikoimista, eihän se aitoa varmaankaan voita, mutta edullinen hinta sai tilaamaan ja olenkin positiivisesti yllättynyt miten hyvän näköinen se luonnossa on. Ja olisihan se pistänyt mielen matalaksi jos kotiin tullessa oikea berberi olisi revitty postimerkin kokosiksi paloiksi, tosin en halua sitä tämänkään maton suhteen tapahtuvan joten sormet ristiin. Instagramin puolella jo ihailua herättänyt sininen viltti on muuten Lapuan Kankureiden Saaga Uni-mohairhuopa uudessa upeassa sinisen sävyssään. Omin sen kesällä Kankureiden kuvauksista joita olin avustamassa/stailaamassa. Nyt syksyn tullen se otettiin kaapista esille ja käyttöön ja onhan se aivan I.H.A.N.A!

6 thoughts on “Autumn is here

 • Reply Jemina September 30, 2015 at 7:27 am

  Upeita kuvia ja ihana tunnelma!

 • Reply Netta-Natalia September 30, 2015 at 7:41 am

  Kiitos Jemina! 🙂

 • Reply Vilja @ muotoseikka September 30, 2015 at 8:43 am

  Huh, miten hieno fiilis näissä kuvissa.

 • Reply Netta-Natalia October 6, 2015 at 12:13 pm

  Kiitos Vilja! 🙂 Mää aina läppärillä kauhistelen näitä kuvia, mut sit Macilla näyttää taas hyvältä 😀

 • Reply Anonymous October 10, 2015 at 6:35 pm

  Mistätoi ihana sohvapöytä on ? 🙂

 • Reply Netta-Natalia October 28, 2015 at 11:02 am

  sohvapöydän kansi on hankittu käytettynä ja jalan teki mun isä mun neuvojen mukaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *