Lundia System 123 Giveaway

I’m hosting an amazing giveaway this week on instagram with Maiju. One lucky person wins Lundia’s System 123 box set. To enter the giveaway go to Instagram @nettanatalial or @maiju_saw and check out the rules. If you’re not on Instagram yet now there’s a good reason to join. Good luck!! 🙂

Tällä viikolla me Maijun kanssa järjestetään vähän arvonnan poikasta Instagramin puolella. Yksi onnellinen heppu tulee voittamaan siis Lundian System 123-laatikkosetin. Arvontaan osallistuakseen kannattaa nyt klikata itsensä joko mun tai Maijun tilille, eli @nettanatalial tai @maiju_saw ja sieltä sitten katsella ohjeet osallistumiseen. Ja jos ei vielä ole itseään Instagramiin saanut, niin nyt on korkea aika ja hyvä syy. Onnea arvontaan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *