Kitchen project

Here’s a little teaser about a latest work project I did. It was pleasure to be involved in the planning process of this beautiful kitchen. Not that the owner of the kitchen (and home) couldn’t do the planning herself but sometimes you just need a “hand holder” and a professional to show you different options. For more pictures go to Maiju’s blog.

Tässä pieni teaseri liittyen viimeisimpään työprojektiini. Oli mahtavaa olla mukana suunnittelemassa tätä kaunista keittiötä. Ei epäilystäkään, etteikö keittiön omistaja olisi osannut itsekin suunnitella vallan kaunista köökiä, mutta joskus jokainen tarvitsee “kädestä pitäjää” ja ammattilaisen näkökulmia asioiden toteutukseen sekä vaihtoehtojen kartoittamiseen. Käykäähän kurkkaamassa lisäkuvia Maijun blogista.

2 thoughts on “Kitchen project

  • Reply Mariela R. May 5, 2015 at 7:59 pm

    I saw her kitchen and it looks amazing!, I'm really happy for her.
    x

  • Reply Netta-Natalia May 7, 2015 at 11:23 am

    Yep lucky her! I wish we could start our own kitchen renovation asap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *