Colorful ceilings

 Okay, maybe not that colorful but at least not white. I’m planning to paint our hall ceiling with some color. Maybe some shade of gray or if I’m bold enough I’m painting it with some nude color. And yes that is blod when you’re talking about me. Tikkurilas Shantung (V481) would be my first choice but I’m not sure if I still love it few weeks (or months) later. If the space were bigger I’d paint the walls and ceiling with the same color.
So the question is safe with the gray or bold with nude?

Värikkäästä katosta täällä haaveillaan, tai ainakin mun mittapuulla värikkäästä kun kyse ei ole valkoisesta. Eteisen/aulan kattoon olen siis miettinyt jotain kivaa väriä. Harmaat sävyt miellyttää kovasti, mutta jos uskaltaisin olla rohkea ja maalaisin jollain hempeällä sävyllä. Tikkurilan Shantung (V481) sävyä olen pyöritellyt kauan mielessä, mutta entä jos siihen kyllästyy viikon päästä, tai kahden. Jos tila olisi suurempi maalaisin kyllä seinät ja katon samalla värillä.
Kysymys siis kuuluu, turvallisesti harmaata vai rohkeasti hempeämmällä linjalla?

1/2/3/4/5

13 thoughts on “Colorful ceilings

 • Reply MayaK April 29, 2015 at 10:14 am

  Antaisiko harmaa enemmän anteeksi muussa sisustuksessa? Tuo Shantung on kyllä kaunis sävy, mutta rajoittaako liikaa…?
  Joka tapauksessa olisi kiva nähdä muitakin kuin valkoisia kattoja 😀 Meillä on katto valkoista paneelia, mutta jos materiaali olisi toisenlainen (sileä pinta) ja talo erityylinen niin ehdottomasti olisi väriä myös yläpuolella 🙂
  Hauskaa vapun odotusta!

 • Reply Netta-Natalia April 29, 2015 at 10:18 am

  Toi Shantung on niin neutraali etten usko sen rajoittavan. Ja tosiaan tuolta eteisen katosta se ei näy muualle asuntoon ja eteiseen nyt ei hirveästi kalusteita ole tulossa. Ja nekin mitä on, niin menee aika pitkälti mustalla linjalla 😀 Meidän katothan on sellaiset melko koristelliiset, monta listaa ja rosetit vielä päälle, mutta muuten ihan tasaista pintaa. Eli ainoastaan epäilyttää se että jaksanko katsella sitä viikkoa/kahta kauempaa, ettei heti tarvis olla malaamassa päälle 🙂

 • Reply Mariela R. April 29, 2015 at 6:20 pm

  The first one looks so good, I love that color. My husband wants to do the same with our bedroom but we still have to choose the color, can't wait to see yours!. x

 • Reply MayaK April 29, 2015 at 6:20 pm

  Missähän lukutaitoni oli, kun luin tuota blogitekstiäsi – nyt vasta huomasin, että eteisen katto oli kyseessä 😀
  Eiköhän tuo katossanne pysy kauemmin kuin sen kaksi viikkoa 😉

 • Reply Maija / Pihkala April 29, 2015 at 6:20 pm

  Oih, ihania! Just ihastelin tuota kakkoskuvan asuntoa ja erityisesti sen upeita murretun sävyisiä kattoja, haaveillen itsekin vähän samanmoisia asioita… Eli minä ehkä menisin jopa vähän hempeämmälläkin linjalla, varsinkin jos kyseessä on tila joka ei ole ihan jatkuvasti vietetä aikaa. Mutta kaunishan toki harmaakin on!

 • Reply Anonymous April 29, 2015 at 6:20 pm

  Rohkea rokan syö…..hempeämpää! 😊
  Pipsa

 • Reply tunne tilat April 30, 2015 at 10:36 am

  Go for it! Ihan sen vuoksi, että muuten ahdistaa aina, ettei tiedä olisiko toiminut vai ei. Auttaisiko Photarilla leikkiminen alkuun? Ääni myös Shantungille, mikäli se sopii tilan valon sävyyn!

 • Reply Netta-Natalia April 30, 2015 at 10:40 am

  Toivotaan näin, koska nyt on maalit jo haettu 😉

 • Reply Netta-Natalia April 30, 2015 at 10:40 am

  Kyllä Pipsa, rokka on syöty ja kohta lähtee suti heilumaan 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 30, 2015 at 10:43 am

  Toi kakkosen kuvan asunto oli niin karkki <3 Tekis melkeen mieli ottaa ja maalata makkari heti uusiks, mutta mies taitas siinä vaiheessa repiä housunsa kun kuukaus sitten se makkarin maalattiin. Kävin hakemassa Shantungia purkillisen ja nyt sitä pitäis vaan alkaa rohkeasti vetelemään kattoon. Harmaat on ihania, mut jotenkin tuo hempeä väri tuntuu "raikkaammalta" tonne eteisen kattoon. Nyt vaan jännitetään lopputulosta 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 30, 2015 at 10:44 am

  I bought the nude color! So excited to see how it turns out 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 30, 2015 at 10:48 am

  Photarilla olenkin leikkinyt ja siinä näyttää kaikki ylläolevat vaihtoehdot kivoilta. Tuonne eteiseen ei juuri valoa tule, paitsi aamuaurinko paistaa hyvin aikaisin olohuoneen ikkunasta, joten en halunnut mitään kovin tummaa sävyä. Luulenpa että tuo Shantung on just passeli tonne ja luo kivan tunnelman. Sopii ainakin hyvin meidän lattian väriin, kun mallailin ensin että jos maalaisi sillä seinien alaosat. Vielä kun saadaan koko tila joskus kalustettua ja valaistua, niin hyvä tulee 🙂

 • Reply Daniela Gheorghe September 13, 2015 at 7:41 am

  Netta-Natalia, thanks for sharing your post. It’s interesting to see another perspective. The idea of painting the ceiling in a much bolder colors is not that common, but I think it will be a new trend.
  What would you say of adding a bold color using even a rug? I would like to share with your our wool felt ball rug world http://feltballrug.com/inspiration. The rugs you can find are available in a dozen of colors so to fit and add beauty to each space. Let me know if you enjoy our story! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *