Bedroom cravings

Something I want for our bedroom. Something I already have.
I bought Menus Afteroom hangers already when we were living in our old place. They never made it to the wall though. Also I found three marble shelves from flea market way back and now they’re finding their way in to our bedroom wall with some brass details. Now I’ve been searching for the perfect wall lamp but theres too many great options. I’m kind of a lost in a ocean of lamps HELP! I also need a table lamp and Menus JWDA is so beauiful but maybe too big for my use.  

Jotain mitä haaveilen makkariin ja jotain mitä jo löytyy. 
Menun Afteroom naulakot ostettiin jo vanhaan asuntoon, mutta ne ei ikinä ehtineet seinälle asti. Kirpparilta lähti mukaan jonkin aika sitten kolme marmorihyllyä, painaa kun synti, mutta tarkoitus olisi saada ne seinälle ja lisätä vielä messinkinen yksityiskohta. Nyt on sitten ollut etsinnässä juuri se oikea, täydellinen seinävalaisin, mutta olemassa on ihan liikaa hienoja vaihtoehtoja joista valita. Saatan olla hukassa lamppujen valtameressä APUVA! Yövalolle olisi myös tarve ja tuo ylläoleva Menun ihanuus olisi muuten täydellinen, mutta ehkä hieman turhan suuri meidän käyttötarkoitukseen.

1/2/3/4/5/

2 thoughts on “Bedroom cravings

 • Reply Sar P April 11, 2015 at 6:41 am

  Menun naulakko on myös omaan silmään mieluinen.
  No, itseasissa kuvakimarassa kaikki.
  Toivottavasti löydät onnellisesti kotiin hienojen valaisimien valtamerestä ;).
  Ihana muuten kun olet taas aktivoitunut postaamaan.

 • Reply Netta-Natalia April 11, 2015 at 7:15 am

  Menun naulakot on tosi kivat! Odotin että ne olisi jotenkin kevyemmät "halvemman" oloiset, mutta nehän olikin tosi järeät. Valaisimien valtameri on niin laaja, että hetki kestää ehkä siinä hommassa 😉
  Nyt on kiva postailla kun uudessa kodissa (ja yleensäkki elämässä) tapahtuu kaikkea. Vanhan asunnon nurkat oli likaisen parketin aikaan jo niin läpi koluttu, ettei sieltä löytänyt enää mitään inspiraatiota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *