New home

For a long time we’ve been looking for a new apartment. So long that I almost gave up. We had few expectations in mind. The house had to be old, there should be enough space, at least two bedrooms, wooden floors, big windows and sauna (of course). And guess what we got!? Almost all of it. This building is built in 1894. There’s 96,5square meter in our apartment. Big windows that let the light in. Lovely wooden floors. Old stove and fireplace.  And two bathrooms +sauna. And did you notice those high floor moldings? Love. The almost part is that we only have one bedroom but someday we’re going to make a wall in there so it turns into two bedrooms. No need to say how excited I am about our new place! These pictures are taken before the renovation ( as you probably noticed). We’re only painting the walls now and sometime in summer/fall we renovate the kitchen and later both bathrooms.I’ll keep you updated.

Kauan sitä etsittiinkin, niin kauan että usko jo loppui. Muutama kriteeri oli toiveissa kun asuntoa katseltiin. Talon täytyi olla vanha, tilaa pitää olla riittävästi, makuuhuoneita ainakin kaksi, lankkulattiat, isot ikkunat ja sauna. Juuri kun olin luopunut toivosta, niin arvatkaas mitä tuli vastaan?! Melkein kaikki se mitä toivottiinkin (ja vähän extraa). Talo on rakennettu vuonna 1894. Asunnossa on 96,5neliötä tilaa. Isot ikkunat joista valo tulvii sisään. Ihanat puulattiat. Keittiössä vanha puuhella ja olohuoneessa kakluuni. Nyt löytyy myös kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Ja nuo järjettömät lattialistat joilla on korkeutta 40senttiä! Kai huomasitte ne? Se melkein osa tässä on, ettei meillä ole kuin yksi makuuhuone. Tarkoitus on siis jossain välissä rakentaa makuuhuoneeseen seinä ja tehdä siitä kaksi huonetta. Ei varmaan tarvi erikseen mainita kuinka innoissani olen tästä uudesta kodista? Tarkoitus on nyt aluksi maalata seinäpinnat ja ehkä kesän/syksyn aikana remontoida keittiö sekä joskus myöhemmin molemmat kylpyhuoneet. Pidän teidät ajantasalla. Kannattaa myös mennä seuraamaan instagramin kautta, kunhan saan uuden puhelimen niin matskua kertyy varmasti sinnekin. Postauksen (stailaamattomat) kuvat on otettu ennen remontin alkua kuten ehkä huomasittekin.

11 thoughts on “New home

 • Reply Johanna Kursu April 8, 2015 at 1:36 pm

  Oh yeah! <3

 • Reply Elvera - elv's April 8, 2015 at 6:12 pm

  It looks amazing! love it….

 • Reply Jutta / Muotopuoli April 9, 2015 at 11:17 am

  Ihanalta näyttää! Pienenpieni asuntokateus nostaa täällä päätään. En malta odottaa remppa- ja sisustuspostauksia uudesta kodistanne <3

 • Reply Netta-Natalia April 9, 2015 at 2:33 pm

  😉

 • Reply Netta-Natalia April 9, 2015 at 2:34 pm

  Thank you Elvera! Hopefully even more amazing after the renovation 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 9, 2015 at 2:37 pm

  Kiitos Jutta 🙂 Ja mitä tuota… teillähän on ihan unelma kämppä! Mä kyllä ootan sitä päivää ku saadaan nää seinät maalailtua loppuun, kamat paikoilleen ja pääsen sisustamaan kunnolla 🙂 Nyt täällä meno on vielä ihan räjähdyksen jäljiltä. Mutta pikku hiljaa…

 • Reply Emmi L. April 9, 2015 at 6:31 pm

  No on kyllä upea!

  Emmi L.

 • Reply Meeri April 10, 2015 at 12:13 pm

  Voi ei, jos tunnistin paikan oikein, niin olen pitkään kuolannut tätä ja muita samoissa rakennuksissa (vai onko siellä vain yksi…) olevien asuntojen myynti-ilmoituksia! 😀 Toivon paljon yksityiskohtaisia remppapostauksia, tuossa on puitteet kunnossa vaikka hommaa riittääkin. Lattia, ikkunat ja ovet näyttävät ihanilta 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 10, 2015 at 12:13 pm

  Kiitti Emmi! 🙂

 • Reply Netta-Natalia April 10, 2015 at 12:19 pm

  Tässä on useampikin näitä tiilisiä taloja, ainakin neljä jos nyt oikein muistan ja laskin. Onneks asunto itsessään on tosi hyvä kuntoinen, monille olisi varmaan kelvannut sellaisenaan, mutta meihin tällainen "kartanotyyli" ei ihan uppoa 😀 Lattiat on ihanat, mutta kaipais nekin jo hiontaa ja käsittelyä… Tää on meille tämmönen pitkän tähtäimen projekti, joten moni nurkkaa saa rauhassa odottaa vuoroaan. Koitan kuitenkin aina päivitellä kun jotain tapahtuu 🙂

 • Reply Vilja @ muotoseikka April 11, 2015 at 4:43 pm

  Aivan mieletön asuntohelmi! Juuri tämän takia toivoa ei koskaan kannata menettää. Oikea koti tulee vastaan. Hienoa, että juuri te otitte tämän kaunokaisen hoitaaksenne. Odotan innolla remppakuvia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *