Yeh

For too long my husband has had a chair as his bedside table. But not anymore. When I saw Menus Yeh Wall Table designed by Kenyon Yeh I tought it is time to replace the chair with a decent table. And oh boy it’s a real beauty! I like it, a lot. Only thing that bothers me is that maybe I should have take the moss green colored? But because I didn’t see the table in real life I didn’t know the real hue of it. Anyhow I’m very pleased with the grey one also so no regrets.

Meillä on jo kauan aikaa toiminut milloin minkäkin näköinen tuoli yöpöytänä. Lähinnä siis miehen puolella, koska omalle puolelle en ole kaivannut mitään tasoa. Kun sitten ensikerran näin tuon Kenyon Yehin Menulle suunnitteleman pöydän ajattelin että tuolin on aika väistyä. Ja onhan se YEH kaunis! Tykkään ihan mielettömästi. Ainoastaan hieman jäi harmittamaan se, etten uskaltanut ottaa riskiä ja hankkia sitä sammaleenvihreää. Se olisi pitänyt päästä näkemään livenä, jotta tietäisi oikean sävyn. Mutta tyytyväinen olen tuohon harmaaseenkin. Se on juuri oikean sävyinen, eikä taita siniseen.

4 thoughts on “Yeh

 • Reply Anonymous October 14, 2014 at 7:40 pm

  Hieno, munkin unelma. Onko tuo matala vai korkea?
  – tii

 • Reply Netta-Natalia October 14, 2014 at 11:07 pm

  Matala versio on 🙂 Ja tosi tukevan olonen. Pelkäsin vähän, että jos on pian kevyt ja rimpula.

 • Reply Emmi L. October 15, 2014 at 5:00 pm

  Wau! En oo ikinä nähny tollasta, ihan mieletön!

  Emmi L.

 • Reply Netta-Natalia October 16, 2014 at 10:02 am

  Se on upea ja uus juttu, eli ei ole ollut kauaa markkinoilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *