Color palette

 Hey you! It’s been a long long time since my last post here. I’ve enjoyed summer and haven’t been stressing about the blog at all. But now it’s already a fall and I’m eager to start decorating our home. I want lots of soft warm materials and gloomy colors. I’m now trying to find a perfect color to our bedroom wall. It needs to be a dark but defenitely not black or grey. Earlier I was thinking dark a bit greyish green but now I’m not sure anymore. It’s hard to decide. Maybe on of those four in last picture above?

Hellurei! Siitä onkin pitkä aika kun tänne viimeksi kirjottelin. Kesä meni ja siitä nautittiin täysillä, enkä juuri stressaillut blogista ja sen olemassa olosta. Nyt kuitenki on jo syksy ja sormet syyhyää päästä laitteleen kotia uuteen uskoon. Suunnitelmissa on paljon lämpöisiä, pehmeitä matskuja ja tummia murrettuja sävyjä. Nyt yritänkin päättää mitä väriä meidän makuuhuoneen seinään voitaisiin laittaa. Ehdottomasti jotain tummaa, mutta ei harmaata tai mustaa. Aiemmin mielessä oli harmaaseen taittuva tumman vihreä, mutta  nyt en ole enää varma. Liikaa hyviä vaihtoehtoja ja vaikeuksia päättää. Ehkä kuitenkin jokin noista neljästä viimeisessä kuvassa?

12 thoughts on “Color palette

 • Reply Johanna Kursu October 6, 2014 at 10:43 am

  Hyvät on väripaletit ystäväiseni <3

 • Reply tunne tilat October 6, 2014 at 4:35 pm

  Kauniita sävyjä! Vihertävät ja sinertävät toimivat itsellä parhaiten makuuhuoneessa aivan kuin vaikuttaisivat ilman raikkauteen 😉

 • Reply Enne October 8, 2014 at 11:47 am

  Itse valitsisin tuon munakoison (?) sävyn, tai siltä se ainakin mun ruudulla näyttää. Kiva kun kirjoittelet taas!

 • Reply Saara_hki October 16, 2014 at 9:00 am

  Mulla oli tuo "Viikuna" vahva ehdokas, mutta rautakaupassa mietin miehen naamaa jos seinä olisi violetti – vaikka sitä olisi myynyt harmaana, se ei olisi mennyt läpi 🙂 Kauniita värejä kyllä kaikki!

 • Reply Netta-Natalia October 16, 2014 at 9:55 am

  Ainahan mulla 😉 <3

 • Reply Netta-Natalia October 16, 2014 at 9:57 am

  Se on kyllä totta! Silti tuntuu että näin talven alla jokin lämmin sävy ois ihana ja vois kaivautua sitten peittojen alle lämpöiseen. Tosin kyllähän nuo tummat siniset ja vihreätkin varmasti "lämmittää" 🙂

 • Reply Netta-Natalia October 16, 2014 at 9:59 am

  Se on ihana! Tuossa on oikeastaan kaksikin tumman violettia, sävyt Kätkö ja Viikuna. En tiedä kumpaa rakastan enemmän… Kätkö on tummempi. Blogger on nyt näissä kuvissa vääristänyt nuo sävyt, kun löysin vasta jälkikäteen sen napin mistä saan automaattiparannuksen kuvista pois.

 • Reply Netta-Natalia October 16, 2014 at 10:01 am

  Mää en oo ees mieheltä kysellyt 😀 Tuskin sillä on hajuakaan että oon aatellu maalata seiniä, paitsi jos on lukenut blogia. Ajattelin tehdä sen salaa jonkun sen työreissun aikana. Mutta siis väreistä… Viikuna on ihana. Kätkö on vielä tummempi ja yhtä ihana. Mutta entäs sitten Petrooli, Syvänne ja Denim… ihania yhtä kaikki. En osaa ikinä valita oikeaa. Valitsin yli kaks tuntia olkkarin pöytäänkin uutta väriä ja myyjällä meinas mennä jo hermot. Maalatessa sitten tajusin, että sävy oli liian vaalea, eli uusiks joudun vielä ostoksille.

 • Reply Anonymous October 29, 2014 at 7:30 pm

  Ihania sävyjä & kiva kun bloggaat taas! Missä se automaattiparannus asetus on bloggerista? Kiitos vinkistä

 • Reply Netta-Natalia November 18, 2014 at 12:10 pm

  Kiitos! Se löytyy sieltä Google+:n kautta. Google+ -> etusivu -> asetukset -> Valokuvat ja videot -> Automaattinen parannus ja siitä kohtaa ruksi kohtaan pois 🙂

 • Reply heidi. January 6, 2015 at 9:53 pm

  Meidän makkarissa on tuo Tikkurilan Petrooli seinässä ja voin suositella lämpimästi. Se on siitä kiva, että sävy muuttuu huikeasti valon mukaan; tumman vihreästä harmaan kautta samettisen siniseen… Käy kurkkaamassa, http://hajottamolla.blogspot.fi/2014/11/tuhat-tumman-savya-thousand-dark-shades.html

 • Reply Netta-Natalia January 6, 2015 at 9:55 pm

  OI ihana! Kotona en oo vielä alkanu maalaileen mitään, mutta oon jo alustavasti suunnitellut että tulevalle työhuoneelle tulee seiniin tuota väriä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *