Little things

There’s few things in our home that irritates me almost every day. First, our kitchen table. As much as I love it and it has lots of sentimental value (since my husband made it) it’s impractical in every day use. Maybe I’ll take it to summerhouse because I defenitely don’t want to give it up. And second, our dishes and cookware. There’s always missing a right kind of pot or bowl when I’m making food or baking. My mission now is to find perfect table and some stylish cookware. I think table will be easy one and I already have few options on my mind but the cookware… I’m getting headache already. If you know some good options please tell me!

Meillä on kotona muutama asia jotka ärsyttää mua melkein joka päivä.  Ensinnäkin, meidän keittiön pöytä. Vaikka rakastan sitä mielettömästi ja sillä on paljon tunne arvoa (koska se on miehen tekemä) on se liian epäkäytännöllinen joka päiväisessä käytössä. Ehkäpä pöytä saa siis uuden elämän kesämökillä, koska en todellakaan aio luopua siitä kokonaan. Ja toiseksi, meidän ruoanlaitto astiat. Aina puuttuu se oikeanlainen kulho tai kattila, kun yritän laittaa ruokaa tai leipoa. Nyt mulla onkin sitten hommana etsiä täydellinen pöytä ja tyylikkäät kattilat. Pöytä on varmaan helppo tapaus ja muutama vaihtoehto onkin jo mielessä, mutta noi kokkausvärkit aiheuttaa jo etukäteen päänsärkyä. Saa vinkata jos tietää jotain hienoja vaihtoehtoja!?

18 thoughts on “Little things

 • Reply Becca Waterloo March 19, 2014 at 1:40 pm

  These colors though! I'll take it all!!

  oolretaw.com/blog

 • Reply //Terhi March 19, 2014 at 1:40 pm

  En tiedä iskeekö sinun makuhermooni nämä emaliset, mutta nämä tuli minulla mieleen:
  http://www.remodelista.com/posts/noda-horo-casserole

 • Reply Anna / kotiAni March 19, 2014 at 1:40 pm

  Selailin just kuvia, ja ajattelin et hitstit kun on hyvän näkönen pöytä! Mikä sen saa hankalaksi? Näin näyttää tosi toimivalta..:)

  http://kotiani.blogspot.fi

 • Reply Sanph March 19, 2014 at 2:10 pm

  Kattiloiksi voin ainakin suositella Tefalin Jamie Oliver -mallistoa. Kauniita, hyviä ja kestäviä. Nyt taitaa olla saatavilla mustia kattiloita ja pannuja hopeanvärisillä kahvoilla jne. Meiltä löytyy kulanvärisillä detaileilla.

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 2:15 pm

  No ihanahan se onkin! Hankalaksi sen tekee oikeestaan kaksi asiaa, ensinnäkin tuo pöydänkansi on niin pehmeää puuta, että kun kynällä kirjottaa, niin jälki jää. Ja toiseksi, nuo jalat ei sovi yksiin tuolin jalkojen kanssa. Pitää aina pudottaa yksi tuolin jalka yli pöydän jalasta, että saa tuolit kätsysti pöydän alle. Toimisi siis varmaan mainiosti jos olisi pitempi, mutta tuo 140cm neljälle hengelle on liian lyhyt. Saikohan tästä selityksestä ny mitään selvää? Räkää niin täynnä pää, ettei ajatus kulje 🙂

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 2:16 pm

  Voi, noihan ois ihan täydelliset mökille! Kotiin ehkä liian pyöreän malliset, tahdon jotain skarpimpaa 🙂 Mutta siis ihastuin!

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 2:19 pm

  :))

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 2:20 pm

  Joo niitä oon kattelukki joskus, mutta tahtosin ehkä jotain kanttisempaa ja suoraviivasempaa. Mutta musta on just se väri mitä haluan. 🙂

 • Reply Pieni Lintu March 19, 2014 at 5:54 pm

  Ihanat kuvat! <3

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 6:08 pm

  Siis mikä hiton kattelukki 😀 Pitäis vissiin kattoo tarkemmin mitä kirjottelee.

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 6:09 pm

  Kiitos :))

 • Reply NAKU March 19, 2014 at 8:05 pm

  Mä tykkään näistä Eva Solon kattiloista, etenkin valkoisina. Näyttävät livenä vielä paremmilta, kuin kuvissa.
  http://www.evasolo.com/Pots-and-pans/White-Line-pot-70-l/256670/

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 10:15 pm

  Ei kuule olleskaa pahempi vaihtoehto nuokaan. Mietin vaan että mitehän kovaan tohon pintaan jää kiinni lika? Meillä on nimittäi yks valkonen pannu ollu ja se oli aika äkkiä värjääntyny ruskeeks reunoilta. Tosin se ny oli joku halpis pannu, että sillä ehkä oli osuutta asiaan.

 • Reply Saara_hki March 25, 2014 at 12:16 pm

  Iittalan Tools-sarjahan on aivan ihana, mutta miinuspuolena AIVAN törkeät hinnat. Siihen hintaan voisin ostaa jos tietäisin että niitä voi käyttää loppuelämän (huom. ilman pelkoa siitä että tyhmäilen ne pilalle)… Onhan Iittalalla tosi usein tarjouksia niistä ja näkyy niitä Hulluilla Päivillä jne mutta SILTI. 300 euron sijoitus yhteen kattilaan tuntuu hurjalta 🙂

 • Reply NAKU March 25, 2014 at 12:16 pm

  Niinpä. Tuohon hintaan ei viittis ottaa mitään sekundaa. Musta olis turvallinen, mutta jotenkin tuo muotoilu on edukseen valkoisessa.

 • Reply 2213 April 7, 2014 at 2:52 pm

  The table looks fantastic on the images. What exactly about it is not for everyday use?

 • Reply Netta-Natalia April 7, 2014 at 9:19 pm

  Mää tykkään että se on vähä turhan jytky ja tosiaan hinnat on sitte semmosta luokkaa, että en ehkä ois kattilaan valmis sijottaan 😀 Nyt ehkä oon lämmenny vähän tälle Rotisser sarjalle https://store.iittala.fi/Brandit/Hackman/Rotisser/c/Rotisser
  Noi ois täydelliset, jos noissa ois toi kansiki musta!

 • Reply Netta-Natalia April 7, 2014 at 9:26 pm

  Shape of the legs is impractical and table top is so soft wood it's full of scratches :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *