Troubles

I know I’ve been a lousy blogger. I’m having some problems downloading photos to blogger. They’re always wrong size, blurry or in a wrong place. Also somtimes texts aren’t where they should be. Hopefully I can solve the problems soon and get back to blogging.

Huono bloggaaja täällä hei. Mulla on nyt jotain ongelmia saada kuvat ladattua bloggeriin. Ne on aina väärän kokoisia, epäselviä tai väärässä paikassa. Ei auta vaikka HTML-koodia muokkaa, silti tämä nakkaa ne aina hullun kurisesti ja välillä tekstit myös. Toivottavasti saan hommat selvitettyä, niin pääsee semmoseen mukavaan rytmiin tässäkin hommassa.

7 thoughts on “Troubles

 • Reply Peeta P March 18, 2014 at 5:14 am

  No höh! 🙁 Mutta kyllä sä sen selvität! Hieno kuva tuo tuossa.

 • Reply OHM March 19, 2014 at 9:28 am

  Hopefully you can blog soon they way you like it and without problems. x

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 1:29 pm

  No joo, jospa se ny toimis. Varmaan johtuu tästä mallista jotenki et se nakkoo tekstejä ja kuvia. Ja tänään huomasin, että näköjään myös kuvat saa lisää kontrastia ja epäselvyyttä tänne ladatessa… Ärsyttävää.

 • Reply Netta-Natalia March 19, 2014 at 1:30 pm

  I hope the problems are now solved. It has been very frustrating!

 • Reply NAKU March 25, 2014 at 12:16 pm

  Moikka, kuvien laatuun saattaa vaikuttaa Google+ :n asetuksissa olevat "kuvien automaattinen parannus" ja "pikaparannus"-valinnat, jotka siis muokkaa kuvia, vaikket edes olisi rekisteröitynyt kyseiseen palveluun. Eli, jos olet rekisteröitynyt, käväiseppä näpäyttämästä asetukset pois tai jos et ole, niin nyt pitää rekisteröityä ja sitten suorittaa sama toimenpide.

  Voisiko kuvien ja tekstien sekoilut johtua selaimesta? Kannattaa kokeilla jolloin toisella.

 • Reply lucinda smith May 23, 2014 at 7:28 pm

  i have the same frustrations with the layout and placement of photos in blogger too! your photography and styling is beautiful though so i'm glad the problems seem to be resolved. you have a lovely sight and great eye!

  http://www.currenttempo.com

 • Reply Nilla Tankebubblor October 10, 2014 at 10:45 am

  I have exactly a pair of scissors like that ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *