Sinna

Those of you who follow me on Instagram surely knows that we have a new dog called Sinna. Sinna is Spanish Water Dog and she’s 16weeks old now. She’s quite a firecracker but also very gentle and loving little girl. She’s one of the reasons why I find blogging a bit hard now. Because of her we can’t keep carpets on the floors and all of our stuffs need to be so high up so that she can’t reach them and eat them. So basically our home is a constant mess. But I’m not going to let it bother me, I’m just going to enjoy this puppy time because it goes by so fast.

Ne jotka seuraavat mua Instagramissa varmasti jo tietävätkin, että meillä on nykyään toinenkin koira, Sinna. Sinna on Espanjanvesikoira ja 16viikkoa vanha. Tyttö on melkoinen sähikäinen, mutta kiltti ja rakastava pikkuinen. Sinna on osa syytä siihen, miksi bloggaaminen tuntuu hieman hankalalta nyt. Meillähän ei siis voi pitää tällä hetkellä mattoja lattialla ja kaikki tavarat on täytynyt nostaa niin ylös, ettei Sinna saa niitä käsiinsä, tai siis suuhunsa. Meidän koti on siis tällä hetkellä melko täystuho, mutta en anna sen häiritä, vaan nautin täysillä tästä pentuajasta, koska se menee ohi niin äkkiä.

9 thoughts on “Sinna

 • Reply OHM February 25, 2014 at 1:09 pm

  She is so cute, really beautiful, enjoy that phase because like you said it goes fast.

  x

 • Reply Peeta P February 25, 2014 at 9:26 pm

  On se söpö pörriäinen! Ja voin kuvitella mikä täystuho, Lulu ainakin raastoi hermoja pentuna aika pahasti 😀

 • Reply Netta-Natalia February 25, 2014 at 9:31 pm

  She is and I will! Sometimes she really drives me crazy but I think all puppies does that at some point.

 • Reply Netta-Natalia February 25, 2014 at 9:32 pm

  Siis kyllä joutuu välillä monta kertaa päivässä laskee kymmeneen. Muuten kyllä kiltti ja tottelevainen, mutta huudattaa Penniä ja käyttää hampaitaan turhan ahkeraan. Jospa se siitä järkevöityy iän myötä 😀

 • Reply Anonymous February 27, 2014 at 9:58 am

  Mahtavaa, että olet takaisin! Blogiasi on odoteltu!

  Sulla on aina upeat kuvat ja etenkin sävymaailma – olisitko innostunut jakamaan kuvausvinkkejäsi (+kuvienkäsittely) joku kerta? 🙂 On muuten söpö karvakuonokin.

  -Hanna

 • Reply Nanna March 2, 2014 at 8:14 pm

  söpö!
  mikä tuolllainen tuoli onnn?,:)

 • Reply Netta-Natalia March 2, 2014 at 8:17 pm

  Kiitos Hanna! Kiva ku löysit uuteen osoitteeseen 🙂

  Mää en kyllä osaa juuri vinkkejä kuvaamisesta tai käsittelystä antaa, kun en mikään ammattilainen ole. Ihan mutu tuntumalla omatki kuvat räpsin ja sitte photarilla muokkailen. Mutta voin toki laittaa harkintaan aiheen, vaan luulen, että jollain joka asiasta tietää enempi olisi enempi kerrottavaa 🙂

  Ja kyllä, Sinna on super söpö… ainakin sillon ku se nukkuu 😀

 • Reply Netta-Natalia March 2, 2014 at 8:18 pm

  Tuoli on Bertoian Diamond. Löytyy Vepsäläisen valikoimasta.

 • Reply Cherry Blossom Blog March 3, 2014 at 1:49 pm

  oooh, she is adorable!!!
  so glad you are blogging again! love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *