Covered

 

Our old leather couch is in pretty bad shape, seams are broken and leather is worn out. I’ve been looking for a new couch but my husband really loves this one and don’t want to give up on it. Because our dogs are allowed to stay on the couch I had to come up with some kind of temporary solution to save it. I found this white cover from sale and it cost only 20€. It’ll do until we take the couch to restoration.

Meidän vanha, ihana nahkasohva alkaa olla melko huonossa kunnossa. Istuintyynyjen saumat on revennyt ja nahka on melkein kulunut puhki. Olen katsellut jo jonkin aikaa uusia sohvia, mutta mies rakastaa sohvaa, eikä halua luopua siitä. Koska meillä saa koirat olla sohvalla, oli pakko keksiä jokin väliaikainen ratkaisu, ettei sohva hajoa enempää. Löysin valkoisen päällisen alennusmyynnistä ja se kustansi vain 20€. Saa kelvata siihen asti, että viedään sohva ammattilaiselle entisöitäväksi.

4 thoughts on “Covered

 • Reply Anonymous February 22, 2014 at 4:12 pm

  Sohvapöytänne näyttää kivalta, minkä valmistajan se on? Kiva kun bloggailet taas, tutustuin Likaiseen parkettiin juuri ennen sen lopettamista ja jäin silloin kaipaamaan kauniita kuviasi!

 • Reply Netta-Natalia February 22, 2014 at 5:58 pm

  Sohvapöytä on itse tekemä. Kiva, kun löysit tänne 🙂

 • Reply OHM February 22, 2014 at 7:34 pm

  Great remedy! also love the rug, enjoy the weekend!

  x

 • Reply Johanna Koo June 22, 2014 at 9:06 pm

  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *