Kipot, kulhot ja muut kaverit

mokille_039_copy.jpg

mokille_083_copy.jpg

mokille_125_copy2.jpg

mokille_034_copy.jpg

Mökin keittiöön löyty kaikkea tarpeellista maanantain kirpparikierroksella. Kulho ja vuoka oli ihan uusia. Valurautapannut pitää putsata, jotta saadaan ne käyttöön. Karhulan purkkeihin saa kätevästi säilöttyä ryynit ja jauhot, ettei öttiset pääse niihin pissimään. Patalaput on ihanaisen Hannen virkkaamat ja pääsee nyt vihdoin viimein käyttöön. Hankintalista sen kun lyhenee koko ajan.

Some flea market finds for our cabins kitchen.

2 thoughts on “Kipot, kulhot ja muut kaverit

  • Reply Vierailija October 12, 2012 at 11:43 pm

    Hei!
    Pienenä omakohtaisena vinkkinä, etteivät vanhat Karhu ym. lasipurkit alkuperäisine metallikansineen tule pitämään öttiäisiä poissa jauhoista:- (. Vaikka kauniita purkit ovatkin, niin eivät ilmatiiviitä. Meidän mökillä pidettiin aikoinaan noissa jauhoja kunnes…
    terkuin, Emmu

  • Reply Päivi Lemström October 14, 2012 at 9:03 pm

    TODELLA UPEA BLOGI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *