Ekku möksäviikonloppu

_mg_8247_pieni.jpg

_mg_8233_pieni.jpg

_mg_8224_pieni.jpg

Viikonloppuna ihastelin mökin kauniita yksityiskohtia, pääsin ensimmäistä kertaa mökkisaunaan, sain maalattua isomman makkarin katon melkein kokonaan (järkyttävä homma!!(kuvassa vielä maalamattomana)), tein päätöksen pikku makkarin tapetista ja tilasin sen.
Kuvasaldo on nyt vähän heikko, mutta ens kerralla sitte.

Last weekend I adored the beautiful details in our cottage, went to the sauna for the first time, almost painted the whole bedroom ceiling  and made my decision about the wallpaper for the smaller bedroom and ordered it. Here’s some pictures. Next time I will post more of them.

4 thoughts on “Ekku möksäviikonloppu

 • Reply Mariela October 10, 2012 at 12:34 am

  Is lovely!! you are really lucky!

  xx

 • Reply Valentine October 10, 2012 at 1:50 pm

  Kiva lukea teidän mökkiremontista! Meilläkin on vanha (meille uusi) mökki, jota rempataan aina kun ehditään. Remppailu on möksällä jotenkin paljon rennompaa kuin kotosalla ja siksi se tuntuukin lähinnä harrastelulta ja puuhastelulta. Sitähän se toki onkin: harrastelijoiden puuhastelua 🙂

 • Reply Salbe October 10, 2012 at 3:34 pm

  Ihana tapetti ja tosi symppishän tuo teidän mökki on! Paljon intoa ja iloa remppatouhuihin, seuraan mielenkiinnolla mitä kaikkea tuleman pitää.

 • Reply Sed October 21, 2012 at 2:29 pm

  Oon tosi innoissani näistä mökkipostauksista 🙂 Erityisesti tykkään siitä, kun näkee näitä ennen-kuvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *