Marmoria

marmori_pieni_040.jpg

marmori_pieni_064.jpg

Meillä on ihan tajuttoman kylmä nyt, kun pattereitakaan ei vielä saa päälle. Nappasin kirpparilta mukaan kolme marmorikynttilänjalkaa, että saadaan ees jostain vähän lämpöä. Pitäis toteuttaa se aiemmin postaamani Annaleenan ideakin. Vaan ei muuta kun villasukkaa ja -takkia päälle, nii tarkenee.

Yesterday I bought some marble candle holders from the flea market. I hope they would warm me up a bit since I’m freezing out in our apartment.

7 thoughts on “Marmoria

 • Reply phocahispida September 19, 2012 at 4:16 pm

  Ohoh! Hieno kirppislöytö.

  Katsoin ensimmäisen kuvan perusteella ensin, että siinäpä on hienosti marmorin näköisiksi saadut kynttilät.

 • Reply Netta-Natalia September 19, 2012 at 4:23 pm

  phocahispida: No katos, näyttää muuten aika pahasti siltä, niinku ne ois kynttilät. Varsinkin tuo pisin 🙂 En ajatellut ollenkaan, ennen ku sanoit.

 • Reply Maiskis September 19, 2012 at 4:38 pm

  Ihanan näköistä! Mä vasta löysin sun blogin mutta huomaan lukevani uudestaan ja uudestaan kaikki jutut, kun ne on vaan niiiiin kivoja! Ja nää kuvat! Tykkään. Selailen sun juttuja ja päässä pyörii vaikka mitä ideoita ja sit kun herään todellisuuteen ja katson ympärilleni, huomaan että eihän ne meille sovi.. Ainakaan vielä 🙂 Kiitos ihanasta blogista!

 • Reply Coco September 19, 2012 at 8:40 pm

  Heippis! Hih, mulla on tuolla laukun pohjalla samanmoiset mutta sellaiset pallomaiset marmorituikkukupit, lainasin mummilta. 🙂 teen omista kans postausta ihan pian! Marmori on niin kaunista, sitä tais olla paljon 90-luvulla myös.

 • Reply Liisa T. September 20, 2012 at 9:35 am

  Voi että miten nätiti kynttilänjalat! En yleensä oo kovin innoissani marmorukuosista, mutta tää kyllä toimii.

 • Reply näköisiä kulmia/hanna September 20, 2012 at 10:20 pm

  Ihanat, marmori näyttää juuri nyt kauniilta, viisi vuotta sitten oli toisin:).

 • Reply http://reelinki.blogspot.fi/ September 20, 2012 at 10:38 pm

  Mulla on melkein samanlaiset 😀 Ostettu tänä kesänä tai melkein saatu (euro viisikymmentä) kierrätyskeskuksesta ja samaisesta paikasta ostin vuosikellon jonka tyylin apinoin sinulta. Postasin vähän aikaa sitten hiukka samanlaisen kuvan asetelmasta, hauska sattuma. T. Terhi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *