Magneettinen

knives_pieni_026.jpg

knives_pieni_031.jpg

knives_019_pieni.jpg

Nyt on siinä somasti puukkoloiset rivissä käyttövalmiina. Laatikot, ne säälittävät kaksi, on ihan tupaten täynnä ja tätä pöytätilaakin on niin vähän, jos haluaisi siinä veitsitukissa (tai mikä lie) säilyttää. Onneksi apu löyty Minimanin hyllystä. Ei ehkä paras paikka tuossa tuon magneetin, mutta oikeastaan ainut vähänkin järkevä.

I bought a knife magnet  to get my knives organized. Because we  have only two drawers in our kitchen I think that this is the best solution.

7 thoughts on “Magneettinen

 • Reply Hosuli September 19, 2012 at 2:26 pm

  Yksinkertaiset asiat voivat sitten olla tyylikkäitä!

 • Reply Vierailija September 19, 2012 at 3:02 pm

  Erikoisen paikan olet valinnut. Veitsethän ovat leikkaamista varten, eikä sitä voi tehdä hellalla. Kuvittelisin ton olevan jopa epäkäytännöllistä, jos haluaa ottaa leikkuuveitsen silloin kun toinen keittää jotain hellalla. Lähempänä pöytää olisi mielestäni kätevämpi sijainti. Oliko joku erityinen syy miksi päädyit tähän ratkaisuun?

 • Reply Netta-Natalia September 19, 2012 at 3:32 pm

  Vierailija: Niin noh, tuossa sanoinkin ettei paras mahdollinen, mutta tässä tilanteessa järkevin. Meillähän ei tuota välitilaa ole tuosta enempää, muuta kun toiseen suuntaan tiskialtaan takana enää. Siihen on hanan takia hankala laittaa. Ja sitten taas tuossa toisella puolella on tuota tavaraa, plus kuvassa näkyvien lisäksi siinä vielä on kahvinkeitintä yms. mitkä oon siivonnut kuvasta poijes. Että jos ei toiselle puolelle huonetta halua laittaa veitsiä, niin tuo on ainut paikka, vaikkakin sitten hieman epäkäytännöllinen.

 • Reply Mariela September 19, 2012 at 5:01 pm

  Look great! I want one of those magnets too, our kitchen is small so like you said, I think is a good solution.

  Have a nice day!

  x

 • Reply Vierailija September 20, 2012 at 2:05 pm

  Hiukan nyt asian vierestä, mutta muistan lukeneeni noista kaapinovista joskus aiemmin, kun päällystitte ne tuolla mustalla, vai muistankohan ihan väärin? Ja onkohan kyseessä viellä samat ovet…? Onko pinta tavallista kontaktia vai jotakin muuta ja mistä sitä mahtaa saada? Onko tyyristä ja kuinka on kestänyt paikallaan? Terveisin eräs, joka on juuri muuttamassa vuokra-asuntoon jossa on karmivat kaapinovet! 🙂

 • Reply ainoa September 20, 2012 at 7:30 pm

  meillä on veitsimagneetti täsmälleen samassa kohdassa, eli lieden takana, eikä ole käytössä ollut mitenkään huono tai vaikea paikka 🙂

 • Reply Francisca September 27, 2012 at 5:44 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *