Se on syksy

br1.jpg

br_047_copy.jpg

br_028_copy.jpg

br_070_copy.jpg

br_032_copy.jpg

br_165_copy.jpg

Nyt se on täällä. Syksy siis. Yöllä piti käydä laittaa makkarin ikkuna kiinni ja aamulla vetästä villatakki ja -sukat jalkaan. Sängylle päätin vaihtaa murretun sävyiset tyynyt ja viltin kaapin perältä. Kohta vois alkaa taas haalimaan kynttilöitä mukaan kauppareissuilta.
Olin muuten täysin unohtanut mahdollisuuden kuvata makkaria lintuperspektiivistä. Kurkatkaapa tästä, miltä meidän makkari näytti (samasta kulmasta kuvattuna) tänne muuton jälkeen, eli 2vuotta sitten. Ja yllä olevista kuvista näkee mitä se on nyt. Pieni ero?

Fall is here. I had to close the window at night and in the morning I had to dress wool socks and cardigan. I also switched muted color cushions and blanket to our bed. Soon will be time to start buying candles too.
By the way, I had totally forgotten the opportunity to shoot our bedroom from above. Check out here how our bedroom seemed when we moved here 2 years ago.

16 thoughts on “Se on syksy

 • Reply Hyvässä Seurassa August 20, 2012 at 9:00 pm

  Pelkistetty lookki oli kiva mutta vielä kivempi on tää nykyinen. Ympärillä kivoja ja tärkeitä asioita juuri sopivasti ripoteltuna : )

  http://hyvassaseurassa.blogspot.fi/

 • Reply riemuja.blogspot.com August 20, 2012 at 10:32 pm

  Huokailen täällä kateellisena noiden huoneiden korkeuden perään!! Miks meillä ei oo kans korkeet huoneet ja nuo ikkunat!!!!!!! WAU taas kerran!

 • Reply hellerannassa.blogspot.com August 20, 2012 at 11:09 pm

  Kaunis makuuhuone ja mieletön koti! Älä vain lopeta kirjoittamista, sillä sulta saa valtavasti inspiraatiota. Täällä huhuilee jo pitkään blogiasi seurannut, mutta huonosti jälkeä jättänyt.

 • Reply Mariela August 21, 2012 at 2:32 am

  The first photo is amazing, I always love the way you decorate your home.

  xx

 • Reply Flavia August 21, 2012 at 10:20 am

  Love it!
  Did you make the headboard? Looks amazing.
  I need something like that..

  Flavia

 • Reply Jennien August 21, 2012 at 3:28 pm

  Et tiedäkään kuinka kateellinen olen noista ikkunoista 😉 Ja tuon maton perään aloin haikailemaan heti kun se loppui kaupoista, mutta nyt pitkän metsästyksen jälkeen sain vihdoin omani. On se vaan täydellinen!

 • Reply Siskoliina August 21, 2012 at 4:08 pm

  Kaunista! Ihanaa! Rakastuin heti noihin ikkunoihin!

 • Reply paperiruusupuu August 21, 2012 at 5:02 pm

  Toi nykyinen makkarin look on paljon kotoisempi kuin kahden vuoden takainen. Mä tykkään tästä kotoisemmasta enemmän. Kengät laatikoineen. Ihana idea. Oon itse suunnitellut uuteen kotiin tollaista naulakkosysteemiä makkariin, kun uudessa kodissa on vain vähän kaappitilaa. Toi teidän naulakko on tosi kiva. Taidan varastaa sulta ton idean ja toteuttaa jotain samanlaista 😉 Kiitos.

 • Reply Sed (http://vanhalintuhakki.blogspot.com/) August 21, 2012 at 5:04 pm

  Upea näky! En ollut edes tiennyt, että teillä on parvikin. Ja nyt vasta käsitän tuon huonekorkeuden kunnolla. Uskomatonta. Häiritseekö muuten kesäöinä valoisuus? Ero makkarin aiempaan lookkiin on valtava ja kehitystä on tapahtunut. Nykyinen ulkoasu on huomattavasti mielenkiintoisempi.

 • Reply Susanna<3valaisin August 22, 2012 at 12:54 am

  Heippa! En harrastele blogien kommentointia, mutta nyt oli pakko!
  Rakastuin täysin blogiisi, kuviisi, tyylisi.. Ah! Tänään olen kaikki 27 sivua blogiasi lukenut! Ei voi muuta sanoa kun WAU ja ihanaa syksyn alkua, jatka samaan malliin! Terkuin, makkaristasi kateimmista katein

 • Reply Susanna<3lamppu August 22, 2012 at 12:56 am

  Heippa! En harrastele blogien kommentointia, mutta nyt oli pakko!
  Rakastuin täysin blogiisi, kuviisi, tyylisi.. Ah! Tänään olen kaikki 27 sivua blogiasi lukenut! Ei voi muuta sanoa kun WAU ja ihanaa syksyn alkua, jatka samaan malliin! Terkuin, makkaristasi kateimmista katein

 • Reply countergirl August 22, 2012 at 10:07 am

  Täälläkin on ahkera lukija joka on laiska kommentoimaan. Noita mahtavia kenkiä katsellessa aloin toivoa sinulta asukuvia. Luultavasti hallitset sisustamisen lisäksi pukeutumisen…Miten olis?

 • Reply Jutta / Kootut murut August 22, 2012 at 11:17 am

  Moi, minä muistan että makkariasi voi kuvata lintuperspektiivistä, tuo parin vuoden takainen kuva on tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen. (Onko siitä tosiaan niin kauan??) Ihastelin ja kadehdin noita ikkunoita ja huonekorkeutta silloin – ja edelleen.

 • Reply Jonanna August 25, 2012 at 3:48 pm

  Aivan mahtavan upee makkari! Vetää ihan sanattomaksi 🙂

 • Reply Unia August 28, 2012 at 9:12 pm

  Ihanan näköistä ja ihana blogi! Tuon naulakkoajatuksen taidan napata ja alkaa pikkuhiljaa esittelemään isännälle, että eikö muuten toimiskin hyvin kun meillä on aika vähän lattiatilaa… 😉 

 • Reply Johanna78 August 29, 2012 at 10:55 pm

  Hei, makuuhuone on upea. Tosi ihana tunnelma.

  Mietin vaan, kun kuvassa ei näy, että miten huoneen pimennys kesällä hoidetaan? Onko teillä jotkut verhot, kaihtimet, tms.?

  Ikkunat on kyllä aivan upeat. Ja kiva olisi saada kuva myös parvesta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *