Crystal

print_085_pieni.jpg

print_094_pieni.jpg

print_108_pieni.jpg

Varmaan ainakin vuoden ajan ehdin etsiä keittiön seinälle jotain kivaa isoa printtiä. En edes uskalla selata arkistoja taaksepäin miten kauan siitä oikeasti on. Tämä Debbie Carlosin printti oli jo silloin mielessä, mutta joskus tulee jahkailtua vähän turhan kauan. Kuukauden päivät se nyt on tuossa seinällä ollut ja tykkään siitä aina vaan enempi. Kokoahan tuolla on niin julmetusti (ei kyllä huomaa kuvista), että kehyksiä ei löydy normi kaupoista, joten pitää suunnistaa jossain vaiheessa kehystämöön sen asian suhteen. Teippikiinnitys ei siis ole lopullinen.

For a long time I have searching for a big print to our kitchen. I bought this Debbie Carlos’ print one month ago and every single day I love it more and more. The next job is to find frames for it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *