Olkkarin uusi vai vanha look?

lroom_135_muok.jpg

lroom_010_muoks.jpg

lroom_070_muok.jpg

Mää oon koko ajan kuvitellu, että olohuone on se, mistä kirjotan kaikista eniten blogiin juttua. Eilen napsin ihan vaan huvin vuoksi kuvia olkkarista. Aattelin, että näitä en blogiin laita, ku tää on niin nähty jo. Sitten aloin selaamaan vähän noita arkistoja, ja huomasin, että viimeisin juttu olkkarista oli tehty toukokuussa! Että ei se näemmä ihan niin mennyt ku luulin. No eihän täällä nyt mitään ihmeellisiä muutoksia sitten viimesen oo tapahtunut. Sohva muutti paikkansa takas seinustalle ikkunan alta. Roikkalamput siirtyi makkarista olkkariin ja “ruma taulu” pääs vihdoin seinälle asti, vinoon kylläkin.
Ja kattokaas, minä joka vihaan kaiken maailman viherkasveja ja muita rehuja (paitsi leikkokukkia), ostin tuonne kuvun alle tuollaisen pienen mehikasvin. Siellä se elelee onnellisena ja on pysynyt jopa hengissä. Yhdesti oon sen kastellut.

All this time I have tought that most of my blog updates are about our livingroom. Yesterday I took some photos of it just for fun and tought  I won’t post them on the blog because the look of the living room is so worn out. Then I started to go through my archives and noticed that the last post about the living room was written in May! Well there isn’t much happened since then. Except the sofa has moved, the lamp has changed and I also finally managed to hang the “ugly portrait” on the wall.
And I, who hates all kinds of plants (except flowers), bought that little succulent plant to put under the dome. There it is living happily and has even managed to stay alive. I have only watered it once.

5 thoughts on “Olkkarin uusi vai vanha look?

 • Reply Dagný Björg from FEEL INSPIRED August 6, 2012 at 5:50 pm

  LOVE! your living room – seriously!

 • Reply saraa August 6, 2012 at 6:58 pm

  Mistä nuo roikkalamput on, upeat!

 • Reply Lilla August 7, 2012 at 8:19 am

  Mä oon aina kuolannu tota sun olohuoneen karua jalkalamppua. Nyt avaan suuni ja kysyn, mistä noita saa? Kirpparilta mäihällä, vai myydäänkö jossain noita kaikille halukkaille?

 • Reply Sed (http://vanhalintuhakki.blogspot.com/) August 7, 2012 at 9:56 am

  Mistä sä nuo kuvut oot hankkinut? Ihanat 😮

 • Reply elle November 21, 2014 at 2:54 pm

  hi, I saw your photos of living room from Pinterest and love your house and black and white interior. Buy the way, can I ask where you got a black sofa ? I really want to buy it for my house. Please let me know. Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *