LB

sekalaista_128.jpg

sekalaista_138.jpg

sekalaista_094.jpg

Täten julistan täydellisten aurinkolasien metsästyksen päättyneeksi. Voitin.
Sopivia aurinkolaseja on etitty keväästä asti. Olin jo päättänyt hankkia voimakkuuksilla olevat, mutta sitten törmäsinkin näihin kaunokaisiin kirpparilla. Kotelokin oli mukana ja siinä optikkoliikkeen logo. Lasit oli tosi jämäkät ja raskaat, joten tiesin, että on varmaan joskus maksaneet jokusen markan.
Kotiin tullessa piti ottaa tietenkin avuksi ystäväni Google ja mitäs sieltä selvisikään. Lasit on Laura Biagiottin, malli P33. Hinnat huitelee  netissä jossain $60-350 välimaastossa. Minä maksoin omistani euron, siis 1€uron! Oh happy day!

I found these vintage sunglasses from flea market today. When I got home I googled them and found out that they are Laura Biagiotti sunglasses and prices on the internet are somewhere between $60-350. Mine cost me 1euro and they are in perfect condition. One euro, can you believe it? Finally my chase for perfect sunglasses is over. Yay!

3 thoughts on “LB

 • Reply Mariela July 21, 2012 at 2:36 am

  You look great! have a wonderful weekend! x

 • Reply Anna* July 21, 2012 at 12:21 pm

  Oij, mahti löytö ja mitkä lasit! 🙂

  A*

 • Reply Vierailija July 22, 2012 at 3:09 pm

  Nice brillers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *