L O M A

ice-cream-cones.jpg

Te ihanaiset siellä ruudun toisella puolen, se on kuulkas nyt niin, että tämä tyttö jää lomalle. Seuraavat kaks viikkoa siis aion vaan ottaa rennosti ja nauttia kesästä, enkä tuhlata ajatustakaan tälle blogille. Ja lomalta tullessa sitten pyöräytän käyntiin mahtiksen arvonnan, jotta ollaanpa kuulolla silloin.
Ihanaa kesää!

You lovely people on other side of the screen, the thing is that this girl is going to leave you for a moment because of my summerholiday. I’m gonna just relax and enjoy summer for the next two weeks and not even think about my blog. When I get back I’ll have a great raffle for you guys so stay tuned.
Have a lovely summer!

picture

5 thoughts on “L O M A

 • Reply Aniliini July 1, 2012 at 1:12 pm

  Ihanaa lomaa!!

 • Reply Tii July 1, 2012 at 6:02 pm

  Leppoista lomaa! 🙂

 • Reply Zyzanna July 2, 2012 at 8:19 am

  jealous! Have fun! x

 • Reply annemi July 4, 2012 at 10:46 am

  Hyvää lomaa! 🙂

 • Reply Mariela July 5, 2012 at 4:46 pm

  Enjoy your vacation!! xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *