Tarpeellista

things_040.jpg

things_021.jpg

things_017.jpg

Kävin ostoksilla. Niillä inhottavilla, joissa täytyy löytää jotain, mutta ei tiedä varmaksi mistä sen löytää ja joutuu kiertämään kymmenen eri paikkaa. Tällä kertaa selvisin ilman suurempaa kipuilua, mutta ehdin kuitenkin jo tuskastua useaan otteeseen.  Miksi sen ostoslistanki pitää kadota aina jossain vaiheessa reissua ja sitten kotiin tullessa muistat mitä kaikkea jäi ostamatta. Huomenna sitten uusiks. En malta odottaa.

I went shopping. It was that nasty kind of shopping when you must find something but you don’t know for sure where to find it and you have to go around a thousand different places . This time it wasn’t that painful but I still got little bit anxious. Why the shoppinglist gets lost and when you get home you remember all the things you were supposed to buy? I’ll try it again tomorrow. Can’t wait.

3 thoughts on “Tarpeellista

 • Reply Tasaraita tasaraita.blogspot.fi June 19, 2012 at 10:26 am

  Oi mitä ihanan näköisiä tarvikkeita! :))
  Tuskin maltan oottaa mitä niistä valmistuu!!
  ps. Tuossa sun äipän makkarissa olevista petivaatteista kysymys. Mistä ovat peräisin ihanat ruudulliset petivaatteet? Olen etsinyt ja etsinyt, vaan en löytänyt noita mistään. Minne menisin ostoksille niiden perässä? 🙂

 • Reply Sed (http://vanhalintuhakki.blogspot.com/) June 19, 2012 at 4:16 pm

  Jännittävää!

 • Reply Piitu June 21, 2012 at 9:18 pm

  Mistä nuo täydelliset koukut on ostettu? Juuri tuon tyylisiä olen etsinyt meidän eteiseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *