Aslak x2

_mg_4167.jpg

Mulla on pari projektia odottelemassa. Huuto.netistä kaksin kappalein hankittuja Tapiovaaran Aslak-tuoleja. Toinen äitille ja toinen mulle.

I have few projects waiting.  I bought two old Tapiovaaras Aslak chairs and they need some fixing.  Another one goes to my mom and the other one I’m going to keep myself.

6 thoughts on “Aslak x2

 • Reply Anna Karhunen June 14, 2012 at 11:12 am

  Olisi tosi kiinnostavaa kuulla projektin etenemisestä, ohjeita ja vinkkejä! Meillä on nimittäin myös vanhoja Aslakeja (tosin päällystämättömiä), joista kaksi on käyttökelpoja keittiössä ja loput odottelevat varastossa kunnostusta. Että ryhtyykö siihen puuhaan itse vai…

 • Reply www.nordicleaves.com June 14, 2012 at 12:07 pm

  You are actually that lucky and can buy vintage Tapiovaara chairs?? Oh my, why wasn`t I born in Finland?! I think I`m Finnish actually, deep inside, since I just love Finnish design:D

 • Reply Selma Greyscale June 14, 2012 at 1:08 pm

  Ai vitsi, mikä herkkukimpale tää sun blogi. Oon ollu ihan fiiliksissä kaikista postauksista! Pidän todella paljon sun sisustusjäljestä ja valokuvauksesta!

 • Reply Hanna H June 16, 2012 at 4:28 pm

  Mikä löytö! Meillä pöyrii koulussa noita Aslakeja vai oliko ne sittenkin Domuksia. Tykkään! Tuollaisia ois ilo kunnostaa.

 • Reply mauritus June 18, 2012 at 6:06 pm

  Mikä toi tuoli tuos vieressä, rusehtava?? IHANA! mut siis totta ihana myös tuo Aslak.
  Me päästään muuttaan uuteen 50-luvun kivitaloon ensi kkn vaihteessa ja tää blogi on niin meijän yks inspis! kiitos =)

 • Reply Netta-Natalia June 18, 2012 at 6:35 pm

  Anna, Nyt mun varmaa pitää paljastaa etten mää oikeesti ite ees noita tuoleja laita 😀 Pistän Jaakon tekemään ja kattelen vierestä. Se vaan osaa paremmin. Mutta toki voin kertoa etenemisestä. Ajattelin repiä molemmista tuoleista verhoilut veks ja kattoa mitä sieltä alta löytyy. Jos vaikka saisin ne ihan ilman kankaita, nii ois jees.

  nordic leaves, You need to visit Finland and hunt some Tapiovaara chairs 🙂

  Selma, Kiitos sinä ihana!

  Hanna H, Voisit lähteä joku päivä sieltä koululta oma Tapiovaara kainalossa kotiin. Kukaan ei varmasti huomais? 😀

  mauritius, Tsehän on Eamesin DSW ja ihan alkuperäinen semmonen. Oih, onnea uudesta kodista ja kiva jos voin olla inspiraatioksi. Itsellänikin tässä pieni asuntokuume, mutta annan sen kyteä tuolla takaraivossa vielä pari vuotta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.