Muista

tuliaiset_015.jpg

tuliaiset_036.jpg

Öhöm, poistin tän jutun vahingossa, nii pistetääs uusiks.

Tein sitten pikavisiitin Helsinkiin alkuviikosta. Tiistaina jäi aikaa kierrellä kaupungilla ja tuli tehtyä muutamia ostoksiakin. Eilen piti hirveessä kiireessä napata ees jostain kuvaa, joten ostoksia tule esiteltyä vähän ripotellen, kun en ehdi kaikkea kerralla kuvata. Pinosta lähti mukaan Hayn muistilapputorni. Mää oon muistilappujen suurkuluttaja. Niitä löytyy pitkin taloa ja jos ei lappusia satu oleen käden ulottuvilla, niin kirjoittelen jonkun kirjekuoren nurkkaan muistettavia asioita. Nyt niitä onneks on pino tuossa pöydällä, niin ei tarvi töhrystää paperien nurkkia ja ettiä sitten sitä oikeaa kuorta.
Hei kukahan tulis maalaan ton mun työpöydän, kun oon ite niin kiireinen nykyään??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *