No.3

kori_070.jpg

kori_061.jpg

kori_067.jpg

Perobasta lähti mukaan House Doctorin metallikori. Tarkoituksena oli ensin, että laittaisin sinne meidän kapustat sun muut, mutta sitten sen tehtävä vaihtuikin keittiöpyyhkeiden säilyttämiseen. Ne olikin tuolla kaapissa vähän heitteillä, mutta nyt aina käden ulottuvilla.

I bought House Doctors metal basket from Peroba. I was supposed to put all the kitchen utensils there but decided to put our kitchen towels there instead. They were hidden in the closet but now they are at a reach of the hand.

2 thoughts on “No.3

  • Reply Hosuli May 20, 2012 at 4:52 pm

    Näyttääpä hyvältä! Meidän keittiöpyyhkeet vois tarvita tuollaisen korin.

  • Reply Tiina Rinkinen May 20, 2012 at 7:17 pm

    Oi, kauniita kuvia. Kiva tapa laittaa esille kauniit keittiöpyyhkeet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *