Pieni asia, iso ilo

sekalaista_089.jpg

sekalaista_058.jpg

Pienistä ja hölmöistä asioista sitä voi ihminen olla iloinen, mutta kyllä kuulkaa melkein päästin liraukset housuun, kun vihdoin viimein löysin Pennille täysin mustat ruokakipot. Eihä niitä odoteltu vastaan tulevaksi, kun parisen vuotta. Mötkylä ei niinkään välitä väristä, kunhan lautaselle ilmestyy kello 16 tienoilla murkinaa, niin on tyytyväinen. Ja ei, ei meillä oikeesti syödä maton päällä.

I’m so happy. After a long search I finally found black feeding cups for Penni. She doesn’t really care about the colour, she’s just happy to get her food.

9 thoughts on “Pieni asia, iso ilo

 • Reply Marika/madeinlakeus May 13, 2012 at 5:09 pm

  Tyylikkäät on!

  Meidän ruokakipot ovat keraamiset, ulkoa mustat ja sisältä valkoiset. Oikeasti ne ovat isohkot murokulhot. Peräisin Clas Ohlsonilta eli sellainen vähän edullisempi valinta.
  Aika kauan sai etsiä siistejä ruokakippoja, eläinkaupoissa ei kivoja ollut ja useat tavalliset keittiöastiat eivät olleet tarpeeksi painavia ja tukevapohjaisia.

 • Reply Enne May 13, 2012 at 8:49 pm

  Hei mahtavaa, haluatko vinkata  mistä moisia aarteita voisi löytää?

 • Reply Ne-Na May 13, 2012 at 9:14 pm

  Marika: No Pennille pitää olla sen verta isot kupit, ettei oikee normi astiapuolelta löydy. Ellei sitte ois jotai salaattikulhoa ostanu 😀 Mut siis kannatti ootella, eikä ostaa mitää kompromissiratkasua.

  Enne: Noi on Kärkkäiseltä. Ja ne oli jonku semmosen merkin, jota saa tyyliin joka marketista, mutten ny muista minkä.

 • Reply Marika/madeinlakeus May 15, 2012 at 6:05 pm

  Siis on tämä meidänkin hurtta 25kg eli ei ihan pienet murokipot ole. 😉 Salaattikulhojakin samaa sarjaa löytyi, mutta se oli jo liian iso. Ellei sitten vesikipoksi.

  Kärkkäinen on kyllä ihme paikka. Ikinä en ole käynyt, kun en ole lähellä asunut. Mutta kaikki siitä puhuu ja ilmeisesti sieltä sitten löytää ihan kaikkea? 😀

 • Reply Henna Huuskonen May 15, 2012 at 8:41 pm

  Tosi kivat! Koiran kuppin löytäminen on ollut itselläni tuskan ja työn takana. Kaikkialta löytyy kyllä fuksian ja neon vihreän värisiä kippoja, joissa komeilee tassujen ja luiden kuvia….. tämmöset omistajallekin mieluiset olis kyllä hakusessa.

 • Reply Ruusiili May 20, 2012 at 4:51 pm

  Hienot on kupit, mutta niin on räsymattokin! Mistä olet löytänyt, vai onko kenties sukulaisten käsialaa? Meillä on hakusessa matot uuteen asuntoon, mutta koirallisina emme halua vaikeasti pestäviä.

 • Reply LauraL May 23, 2012 at 1:16 pm

  Myöskin matosta kyselen, mistä moinen kaunokainen?

 • Reply Netta-Natalia May 23, 2012 at 10:49 pm

  Ruusiili & LauraL: Matto on miehen tätin tekemä 🙂

 • Reply Vierailija May 24, 2012 at 12:02 am

  No eihän miehen tädiltä saa tilattua? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *