5m

olkkari_020copy.jpg

olkkari_041copy.jpg

olkkari_040copy.jpg

Pyöräytin ajankuluksi sohvan taas ikkunan alle. Kesällä se menee tossa, mutta talvella siinä tulee liian kylmä. Katotaan joko ens viikolla pyöräytän sen takasi niinku oli. Se nimittäin on vähän ahdas noin, vaikkei sitä kuvasta huomaa. Yritän tässä selvästi keksiä kaikkea muuta tekemistä, ettei tarvis alkaa pakkaamaan Helsingin reissu varten, tai syödä, tai mennä ulos. Voisin vaikka syleksiä kattoon, jos se ei ois noin hiivatin korkeella.

I had some spare time so I changed our couch next to the window. It’s ok during the summertime but at the winter it’s too cold. I might change it back to it old place next week. There is a little space when it is like that, even you can’t see it from the picture. I’m trying to come up with everything else than packing for my next weeks trip to Helsinki. I could almost just spit in the roof if it wouldn’t be so high.

11 thoughts on “5m

 • Reply elsass May 13, 2012 at 8:25 pm

  Voi ei, mikä korkea tila, ja tuo ikkuna, vau!

 • Reply Titiu May 13, 2012 at 11:58 pm

  Aikamoinen naurunpyrskähdys, ku kuvittelin millasta ois maata tuossa sohvalla ja yrittää totta tosiaan syljeskellä noinkin korkealla olevaan kattoon.

  No, joku hyvä puoli sitten tässä matalammassakin huonekorkeudessa – kattoonsyljeskely on aina varteenotettavampi vaihtoehto ;D

 • Reply Vierailija May 14, 2012 at 1:42 pm

  Hello Netta-Natalia,

  My name’s Kate and I work for IKEA Live magazine. I have been trying to get in touch with you because we would like to feature your wonderful home in our next issue. I have sent you a couple of emails but had no response so perhaps I have your email wrong?

  If you are interested in being involved please get in touch as soon as possible, my email is kate.herbert-smith@augustmedia.com

  Thanks so much,
  Kate

 • Reply Kivinen May 16, 2012 at 7:54 am

  Hei, oon ihastellut sun juhlakoristeluja ja nyt kun edessä on lapseni suuret 1-vuotiskinkerit, olisin kiitollinen jos voisit vinkata käyttämiäsi nettikauppoja.
  Kiitti etukäteen.

 • Reply Hunajaista May 20, 2012 at 10:15 am

  Blogissani on sinulle haaste 🙂 Riikka Mukavaa sunnuntaita!

 • Reply Netta-Natalia May 20, 2012 at 1:56 pm

  Kivinen: Sori vastauksen kesto. Laiton sen jo tänne kerran, mutta sitte kone jumitti ja unohdin tarkistaa tuliko sitä vastausta ikinä perille. Vaan otetaanpa uusiks. Elikkä mää en yleensä hirveenä tilaile nettikaupoista mitään. Suurimman osan teen itse, tai etsin käytettynä. Mutta, jos jotain tilaan, niin sitten Etsystä tai eBaysta.  Myös googlettamalla löytyy melkonen määrä suomalaisia nettikauppoja, jossa myydään juhlatarvikkeita esim. Confetti, Pinjata, Bake & Party yms…

  Hunajaista: Thaanks!

 • Reply Enni May 20, 2012 at 4:37 pm

  WAu tuo huonekorkeus! Oon ennenki ihaillu mutten oo ehtinyt kommentoida..:)

  Muutenkin elätte myös mun unelmaa, missä olis meille vanha tehdas tai vastaava josta saada asunto? Haluun!!

 • Reply Hennamaari May 25, 2012 at 8:58 am

  Oi, mikä lamppu! Niin hiano!Mistä oot löytäny? 🙂

 • Reply Lina June 24, 2012 at 10:12 pm

  ooooh, where have you found that amazing lamp?

  / Lina
  http://www.linasteen.blogg.se

 • Reply Netta-Natalia June 24, 2012 at 10:40 pm

  Enni, Ei tämä nyt oikeesti ihan mikään unelma-asunto ole… Jos ois oma, nii kyllä ois lekalla hommia. Vuokrakämpäksi on kyllä kiva.

  Hennamaari, Lamppu on vanha työmaavalaisin ja ostettu huuto.netin kautta.

  Lina, I have bought the lamp from online auction.

 • Reply Yuki Nakayama March 20, 2015 at 10:56 pm

  Hello,

  I would love to know where you got that coffee table with the wood and the wheels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *