Kalle

wall_013.jpg

wall_037.jpg

Oon jo kauan aikaa haaveillu pääkallosta seinälle. Oli työn ja tuskan takana löytää just oikeanlainen pääkallo. Onneksi se sitten löyty netin uumenista ja ihan luvan kanssa sain käyttää. Siellä se nyt roikkuu ja nimesin sen Kalleksi. Oon kovasti yrittäny vähä laittaa tota meidän seinää uusiks, mutta se ei oikeen onnistu. En saa siitä mieleistä. Pitää vielä pari kuvaa hankkia ja saada tuolle rumalle taululle kehykset tai joku muu ripustushässäkkä.

I’ve been dreaming about a skull on our wall for while now. It was hard to find right one. Luckily I found one from the internet and I got the permission to use it. Now it’s hanging there, I named him Kalle. I’ve been working hard to get our wall look different but I’m not really doing that well with it. I just doesn’t look right to me. I have to get couple of more pictures and get frames or some kind of other hanging system for that ugly painting .

3 thoughts on “Kalle

 • Reply Mayo April 24, 2012 at 2:45 pm

  Nuo mustat kehykset valkoista seinää vasten näyttävät kyllä aina tosi hyvältä ja sopivan graafiselta! Itse ripustelin olohuoneeseen rivin tauluja juuri vähän aikaa sitten niin, että laitoin mustalla ketjulla roikkumaan katonrajaan naulattuun naulaan. Enää pitäisi löytää mieleiset kuvat kehysten sisään 😉 Helpommin sanottu kuin tehty …

  http://mayopic.blogspot.com/

 • Reply www.designoform.com April 26, 2012 at 7:00 pm

  Oh I had the same craving for a skull on my wall too. I´ve started the drawing but I don´t seem to have the time to finish it. But seeing how nice it looks on your wall, I might take up that drawing again. 🙂

 • Reply a-mad-tea-party-with-alis.blogspot.com/ April 29, 2012 at 5:07 pm

  Would you tell us where you found it? Because it really is THE perfect skull. Everything else is of course as gorgeous as usual 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *