ECO BOHEMIA

eco_bohemia.jpg

Jokin aika sitten sain sellaisen oikein mukavan yhteistyötarjouksen, johon oli pakko tarttua. Eco Bohemia on nettikauppa joka myy laadukkaita ja ekologisesti tuotettuja tuotteita. Ja nyt kun mies lupas ostaa mulle synttärilahjaksi laukun, niin piti klikkailla itteni tonne sivuille tarkemmin kattoon millasia vaihtoehtoja siellä ois. Kyllä kuulkaa kelpais roikottaa mukana tuommoista Lumin tai Swedish Hasbeensin laukkua. Vai haluaisinkohan sitteki kengät?? Voiko vaihtaa?

Some time ago I got this very nice co-operation proposal I just had to take. Eco Bohemian is a onlinestore which sells high quality and ecologically produced products. When my husband promised to buy me a handbag for my birthday, I decided to click myself into their website and see more carefully what they have to offer. It would be so awesome to carry around Lumis or Swedish Hasbeens bag. Or should I get the shoes insted?

4 thoughts on “ECO BOHEMIA

 • Reply annemi April 24, 2012 at 12:41 pm

  Ahh, itsehän haluaisin kaikkihetimullenyt! 😀

   

 • Reply Ne-Na April 24, 2012 at 1:09 pm

  annemi: sama reaktio mulle tulee kun tonne sivuille meen.

 • Reply Hosuli April 24, 2012 at 1:23 pm

  Tuo on kieltämättä kiva kauppa.

 • Reply Vierailija April 25, 2012 at 9:35 am

  Tuo Hasebeensin nahkakassi on niin ihana – slurps kuolat pois suupielistä. Aleja odotellessa… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *