eilen tein

hanne_ja_jokke_015.jpg

Muistatteko vielä tämän söpöläis pariskunnan ja upeat häät viime kesältä? Kyselitte sillon aika paljon häitten koristelusta ja muista, mutta en osannut vastailla kysymyksiin. Nyt teidän kiinnostuneiden kannattaa parkkeerata ittensä Hannen ja Joken eilen tein-blogiin. Siellä on parhaillaan menossa häistä postausputki jossa selviää miten mitäki on tehty. Muutenkin ne joita käsityöt ja tee se itse-hommelit kiinnostaa, niin sinne ja sassiin. Ohjeet on niin selkeät ja blogi kaunis, että itsekin voisin kokeilla tehä jotain ihanaa.

Do you remember this cute couple and their beautiful wedding which I shoot last summer? I got lots of questions about the decoration of the wedding but I didn’t have the answers. Now those who were interested should go and check out Hanne and Jokkes (bride&groom) blog eilen tein. There’s lots of DIY ideas and tutorials including the ones they used at their wedding.

eilentein_kollaasi.jpg

kollaasin kuvat: eilen tein

2 thoughts on “eilen tein

  • Reply Sohvi. April 17, 2012 at 4:12 pm

    Oi, kiitos tästä! Oivallinen blogivinkki kaasolle, joka on lupautunut väkertämään ystävänsä häihin kaikenlaista aina hiuskoristeista lyhtyihin.

  • Reply Anna Karhunen April 18, 2012 at 9:48 am

    Ihana blogi! Oli pakko lukea postausarkistoa niin pitkään, että silmät menivät ihan sikkaralleen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *