Syrjähyppy

tush_003.jpg

tush_010.jpg

tush_006.jpg

Täällä on ollut viime päivinä melko hiljaista. Syynä on kai mun syrjähyppy muodin puolelle (ja kouluviikko(ja pääsiäinen)). Kumma homma, että se mielenkiinto muotiin iskee entistä enemmän näin joka kevät ja tänä keväänä jostain syystä vielä entistä kovempaa. Oon siis viettäny enemmän aikaa selaten muotiblogeja ja -lehtiä, kun ollut sisustuksen parissa. Viime kauppa käynnillä nappasin mukaan mulle uuden lehden nimeltään Tush. Siinä oliki verkkokalvoille kunnon tykitystä.

I’ve been cheating decoration with fashion. That’s why I haven’t updated my blog lately. The pictures above are from the inspiring Tush magazine

2 thoughts on “Syrjähyppy

 • Reply Tämä siis April 11, 2012 at 8:07 pm

  OMG! Löysin just mun suosikkisisustusblogin. EN KESTÄ!!

 • Reply n April 12, 2012 at 11:33 am

  Kaikki mitä haluan sanoa on v a u .
  Pitänee kuitenkin vähän selventää, sillä tuokin kuulostaa turhan laimealta.

  No niin ensinnäkin: makaan peiton alla kuumeessa ja muutenkin huonossa hapessa, joten jos kuolen tää blogi on kuolinsyynä. Nimittäin tämmönen hengen haukkominen tuskin on hyvästä kun muutenkin pyörryttää !

  Ja toiseksi: pystyt varmasti kuvittelemaan kuinka kiduttavaa on katsella jotain tajuttoman kaunista, kun ei pääse kuumeisena itse etsimään aarteita, jotka odottavat löytäjäänsä.

  Että niin.. Kiitos vaan..

  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.