Vihertää

paasiainen_159.jpg

paasiainen_068.jpg

paasiainen_139.jpg

Minä, joka venytän aina kaikkia asiat viime tinkaan, päätin kerrankin tehdä jotain ajoissa. Sen ainoan kerran olinkin sitten jo vähän liian ajoissa. Kuten huomaatte, niin mun ohrat kasvaa jo yli reunojen ja minä kun olisin sen halunnut pysyvän reunojen korkuisella. Saksiahan tuolle vois näyttää, mutta en jaksa nii paljoa panostaa. Hyvät on ruohot sisällä, kun ulkona lumi peitti sen vähäisenkin vihreän, pyh! Tän vuoden pääsiäiskoristelut saa olla tässä. Ruohoa, pupunen ja pieni helmililja. No okei, ehkä haluan ne muutamat pajunoksat käydä jostain hakemassa vielä maljakkoon.

Me, who usually does everything in the last minute, decided to do something on time for once. For that one time I was too early. Like you can see, my grass is over-growing already. It’s good to have some grass inside when snow covered the little greens showing outside. This is all the decoration for Easter this year. Some grass, a bunny and a small lily. Well, I might go and get some catkins as well.

4 thoughts on “Vihertää

 • Reply Vierailija April 3, 2012 at 11:34 pm

  Saako kasvi tarpeeksi hiilidioksidia (meinasin sanoa happea…) kuvun alla? En jaksa alkaa askarrella/etsiä jotain vastaavia, jos kukkanen kuolee heti.:D

 • Reply Ne-Na April 3, 2012 at 11:41 pm

  Vierailija: No jaapa, minä ku oon varsinainen viherpeukalo, niin en kyllä osaa sanoa. Veikkaisin että ei, mutta toi nyt oliki tommone kertakäyttö rehu, ku en ees oo torstain jälkeen enää kotona sitä hoitamassa 😀

 • Reply Rillirousku April 4, 2012 at 12:09 pm

  Entä miten pupu? Saako se happea kuvun alla. ;D

  Kuten todettua, niin nuo on niin makosat nuo kuvut! Ja sun asetelmat ja kuvat aina yhtä hienoja. 🙂

 • Reply sh April 17, 2012 at 9:28 pm

  mistä tuollaisia ihania kupuja saa?

  saara/
  kuvapaivakirja.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *