NAM!

published 1.4.2011

Pakko jakoo tämä vanhan blogin puolella ollut resepti. Alkoi tekemään näitä herkkuja ihan järjettömästi mieli, mutta syystä tai toisesta en niitä ala tekemään. Tehkää joku muu mun puolesta.

recipe.jpg

Chocolate chip cookies

5 dl wheat flour
1 teaspoon baking powder
2 ½ dl butter
2 ½ dl sugar
1 dl brown sugar
2 teaspoons vanilla sugar
1 teaspoon salt
2 eggs
250 g chocolate

Froth butter. Add sugar, brown sugar, vanilla sugar and salt. Mix. Whisk eggs into a light foam and add them to the mixture. Mix wheat flour and bakinf powder with each other and then add them with the rest of the ingredients. Grind chocolate and mix it in to the dough. Make little balls (about 2 tablespoons) on the baking sheet, about 9 pieces/sheet. Bake in 175 degrees for a 10 minutes. Let them cool and enjoy.

2 thoughts on “NAM!

  • Reply Vierailija April 5, 2012 at 12:13 am

    Aika hyvin oli eksynyt kirjoitusvirheitä niin englannin kuin suomenkieliseen keksiohjeeseen, vähän piti tavata että mitä vanlija tai froath tarkoittaa.

  • Reply Ne-Na April 5, 2012 at 11:54 am

    Vierailija: Aika huonosti jos ei vanlijasta osaa vaniljaa kääntää, vielä kun se sokerikin on siellä lopussa 😀 Mutta siis joo virhe huomattu jo aikoja sitten, mutta enpä jaksanut alkaa uutta ohjetta tämän takia värkkäämään photarilla. Toivottavasti nämä virheet ei nyt pilannut sun päivääs, joskus se voi olla kirjaimesta kiinni 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *