Arvonta Nordic Art House

nah1.jpg

Viikon kolmannen ja viimeisen synttäriarvonnan on mahdollistanut Nordic Art House, tuo printtien taivas. Ja jos mulla teki tiukkaa valita “muutama” suosikki printti tuohon ylläolevaan kuvaan, niin ei tehdä tätä helpoksi teillekään. Nyt nimittäin pitäis valita yksi oma suosikki Nordic Art Housen valikoimasta, kertoa valitsemasi printin nimi kommentissa ja sitten odottaa peukut pystyssä, että voitto napsahtais kohdalle.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Arvonta sulkeutuu perjantaina 16.3 klo 15.00 ja voittaja ilmoitetaan lauantaina 17.3.

Kommentista pitää löytyä:

– nimimerkki
– sähköposti
– valitsemasi printin nimi

Onnea arvontaan!

PS. Muistakaahan myös osallistua Kubuksen ja Avotakan arvontoihin!

 

 

It’s time for the third and the last give away here in Likainen parketti. The prize is a print of your choice from Nordic Art House. It was difficult for me to choose “a few” favorites to the picture above, but I think it will be more difficult for you to choose only one. So, choose the print you want from Nordic Art House selection, tell the name of the print in your comment and keep your fingers crossed.
Give away ends on friday 16.3 and I announce the winner on saturdy 17.3. Print can be posted worldwide.
 

Three things you have to tell in your comment to participate:

– screen name
– e-mail address
– name of the print

Good luck!

 

301 thoughts on “Arvonta Nordic Art House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *