Ei aivan niin

uusi_sohva_011.jpg

Olin hetken onnellinen siitä että saisin nauttia tänään uudesta sohvasta. Toisin kävi. Tulin kotiin, niin sohva oli pyöräytetty ympäri ja räjäytetty. Pakkoko sitä oli heti alkaa laittamaan, eikö huomenna olis ehtiny??

I was happy about to be able to enjoy new couch for a while. Didn’t happen. I came home and the couch was turned upside down and exploded. Was it ne necessary to start repair it right now, wouldn’t tomorrow be good enough?

2 thoughts on “Ei aivan niin

  • Reply kolme3 February 19, 2012 at 5:50 pm

    siksak jousi ei oo ihan maailman helpoin korjattava jos kangasta ja pehmusteita ei irroteta, eli ois kiva nähä kuinka korjauksen toteutus onnistu! Haidi

  • Reply Ne-Na February 29, 2012 at 7:09 pm

    Haidi: Tossahan oli jo valmiiks noi kankaat revenny, niin aika helposti pääs käsiksi jousiin. Vaihto onnistui siis melko helposti ihan näin ensikertalaiseltaki. Nyt mun pitäis jaksaa vaan noita pehmusteita ja kankaita vähän uusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *