Yökötys

flea_011.jpg

flea_017.jpg

flea_023.jpg

En tiedä mikä muhun menee aina kirpparilla, kun sieltä pitää roudata mukaan ne rumimmat jutut mitä kukaan muu ei ikinä huoli. Tämäkin taulu on ihan kammottava ja vähän pelottava, mutta tykkäsin siitä kuitenkin. Saa nähdä lentääkö se vielä joku päivä roskiin. Voi kyllä hyvinki käydä niin, että rakastun siihen.
Maton ostin harjotuskappaleeksi siihen mun toiseen projektiin.

I don’t know what is wrong with me but everytime I go to the fleamarket I buy ugly things. This portrait is ugly and a bit scary but it has something that I really like. I don’t know yet if I’ll keep it perhaps someday I might fall in love with it.
That carpet is a test sample for my DIY project.

2 thoughts on “Yökötys

  • Reply Marsu February 9, 2012 at 6:19 pm

    Katoin nopeesti et sul on muotokuva Paras aika vuodestasta seinällä.

  • Reply Topukka February 9, 2012 at 9:59 pm

    Siis toi tauluhan on aivan ihana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *