Tekosyy

tumblr_lyb4e6o1fi1qmix1to1_500.jpg

Mää oon taas hirveen hyvillä (lue huonoilla) syillä saanu itteni olemaan päivittämättä täällä. Koti on ihan räjähdys, en oo koko viikon aikana pistäny tikkuani ristiin asian suhteen. Joka päivä oon miettiny, että onhan se päivä huomennaki ja sitte päivitän. Hups hei, sitte herättiinki siihen että on jo torstai ja siitä on melkee viikko ku oon ilmotellu ittestäni. No mutta siis hengissä ollaan.
Oon kovasti pään sisällä pyöritelly meidän olkkarin sisustusta uusiks, ku se ei vaan nykysellään sytytä mitenkää. Vähän jopa inhoon sitä. Työnurkkauski pitäis saada tehtyä, koska meidän keittiönpöytä alkaa näyttää kaatopaikalta ja ne tärkeet paperit on aina hukassa. Mulla ois parit DIY-projektitki mielessä, mutta ku ei oo tilaa tai oikeita materiaaleja toteuttaa niitä.

I have had many bad excuses not to update my blog almost for a week now. Our home is a mess and I haven’t done anything about it. I sort of hate our livingroom right now and have I tried to figure out what to do with it. I should also do my working corner soon, because our kitchen table looks like a dumb and my important papers are always missing. I have few DIY projects in my mind, but I dont have a place or right materials to accomplish them.

picture via Lotta Agaton

3 thoughts on “Tekosyy

  • Reply http://selma-greyscale.blogspot.com/ February 9, 2012 at 4:26 pm

    Joo, tällainen peli ei vetele! Ei enää tekosyitä, make my day ja tekaise se olkkarimuunnos ja kuvaa tänne;) Ainut hyvä syy olla tekemättä, on sen ihanan Pennin kanssa vehtaaminen:)

  • Reply Ne-Na February 9, 2012 at 4:47 pm

    Selma: Joo voin tehdä heti, jos annat vähän rahaa toteutukseen 😀 Ei vaan kyllä mää sitä alan työstämään tässä. Pitäis vaa saada entiset kalusteet pois alta, enkä tiedä vielä haluanko myydä meidän sohvaa, vai saisinko sen jonneki varastoitua. Pennin kans vehtaaminen on kyllä voittanut tällä viikolla monesti päivittämisen. Nytki se tuossa itkee lenkkikaveria ulos, joten pakko nostaa takamus penkistä.

  • Reply Vierailija February 9, 2012 at 10:00 pm

    Ok, selitys hyväksytty:) Meillä käy hoidossa usein kolme espanjanvesikoiraa ja yksi kiinanharjakoira. Rakastan vesikoiria, mulla on ollut yksi musta valkoisella parralla itselläkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *