Lumipalloefekti

kaaos_010.jpg

kaaos_006-horz.jpg

kaaos_030.jpg

Että näin meillä. Kumma kun yks asia menee pieleen, niin se kehittää pienen tapahtuma ketjun. Kaadoin eilen siis Clipperin Wild Berry teetä (kyllä, sitä ärhäkän violettia litkua) meidän valkoisen sohvan käsinojalle. Ei muuta ku sohva purkamaan, että saatiin käsinoja verhoilut irti. Luojan kiitos irtopäällisistä! Ja kun ei kannattanut ruuvata käsinojaa väliaikasesti takaisin paikoilleen, niin jouduin tekemään lattialle tyyny/viltti rykelmän, jossa pystyi kattomaan telkkua. Sitä ennen ehdin vielä raivata olkkaria, että saan jumpattua (mittää kyllä oikeesti jumpannu). Että näillä ny sitte mennään. Onneks se päällinen on jo tuolla puhtaana odottelemassa silitystä, että jospa joku jaksais vielä joskus ton olkkarin laittaa järjestykseen, mää oon niin huono tarttumaan asioihin. Tässä nyt sitten sitä todellisuutta. Tai oikeastaan ei, koska yleensä meillä vaan on melko siistiä. Eipä sitä paljon kaks aikuista ihmistä ja koira sotke.

It’s funny when one thing goes wrong it develops a chain of little happenings. I spilled some Clippers Wild Berry tea (yep, that very purple staff) on our white couch. Thank God for removeable covers! I had to make a pile out fo pillows and blankets so it would be more comfortable to watch tv. Luckily the cover is now clean and waiting for to get ironed, I hope I’ll get the livingroom in order soon. So here is the reality. Or not actually, our apartment is usually very neat. Two adults and a dog don’t really make a big mess.

9 thoughts on “Lumipalloefekti

 • Reply nuokku_ February 1, 2012 at 5:48 pm

  Meilläkin asuu vaan kaksi aikuista ja koira. Silti joku meillä vaan sotkee :/

 • Reply Mayo February 1, 2012 at 8:59 pm

  Hei pakko udella, että mistä olet hankkinut ton N-valokirjaimen? Itse olen näitä aina välillä koittanut jostain bongailla, mutta ei ole vielä sopivaa tullut eteen.

  Thank you!

  http://www.mayopic.blogspot.com

 • Reply Vierailija February 1, 2012 at 9:14 pm

  Moi!
  Kertoisitko pliis, mistä on tuo täydellinen tyyny? Se on täydellinen, ainiin sanoin jo..

 • Reply Ne-Na February 1, 2012 at 9:18 pm

  nuokku: Kai se on vaan luonteesta kiinni 😀 Mua ei niin villakoirat haittaa, mutta paikat pitää olla järjestyksessä. Mies taas kulkee imurin ja luutun kanssa ympäri kämppää.

  Mayo: Oon ostanu kirjaimen Parolan aseman Katjalta ja asentanu sinne ite sitten valot. Löytyy muuten myös huuto.netistä usein.

  Vierailija: Tyynynpäällinen on ebaysta 🙂

 • Reply Anonyymi February 2, 2012 at 11:26 am

  Pakko sanoa, että sisustuskuvat kruunaa ihana koiruus <3

 • Reply Ne-Na February 2, 2012 at 11:46 am

  Anonyymi: Haha, en ehkä ensimmäisenä käyttäs näistä sanaa sisustuskuvat, mutta mikä ettei. Penni oli vallannut itelleen tuosta paikan ja tuhnotti niin tyytyväisenä, etten voinu häätää sitä kylmäsydämisesti pois.

 • Reply Nopsu February 15, 2012 at 8:53 pm

  Hei!

  Teillä on kyllä todella nätti koti! Pakko minunkin on hieman udella 🙂 Mistä olet löytänyt nuo Diamond tuolit? Kovasti olen yrittänyt löytää aitoja ja alkuperäisiä, mutta en ole onnistunut vielä löytämään.

 • Reply Ne-Na February 15, 2012 at 9:00 pm

  Nopsu: Timantti tuolit bongasin netistä myyntipalstalta. Oli ollut jonkun firman kokoustiloissa ja luopuivat, kun uusivat sisustuksen.Eli järkky hyvällä säkällä. Huuto.netissä niitä näkee silloin tällöin, mutta hinnat nousee monesti melko hyväksi. Ebayta kannattaa kyllä myös seurailla, sieltä voi saada edullisestikin.

 • Reply D March 16, 2012 at 9:31 pm

  Heippa! Tuli vastaan kuva sun olkkarista tuolla yhdessä suositussa blogissa 🙂 http://convoy.tumblr.com/
  On kyllä tosi kivoja kuvia/kiva koti sulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *