Mahtimiesten maja

jaakon_kommana_084copy.jpg

jaakon_kommana_134copy.jpg

julisteet_010copy.jpg

jaakon_kommana_148vopy.jpg

jaakon_kommana_150copy.jpg

Kuten yllä näette iski valinnanvaikeus kuvien kans, joten ei muutaku kaikki kehiin. Joku meni toivomaan niitä kuvia meidän kodista.

Joku aika sitten mies “pakotti” mut osallistumaan Pieni mopo-blogin arvontaan, jossa palkintona oli Kalevalan mahtimiehet-printit. Ja vastoin mun törkeän huonoa arpaonnea voitin kuitennii. Selittyy kai sillä, että osallistuin miehen puolesta. Tapio saatiin teipattua seinään. Ukko ja Ahti etsiskelee vielä paikkaansa. Pitäis muutenki alkaa tosissaan laittaan tota parvea, kun se on ollut melko rappiolla. Ite kun en siellä juurikaa oleile, vaan se on täysin miehen valtakunta.

 

Some time ago my husband “made” me take a part in a lottery at Pieni mopo blog. The prize was “Great men of Kalevala” prints. And opposite to my usual luck I won! Tapio is already on the wall. Ukko and Ahti are still trying to find their place. I should seriously start doing something with the loft upstairs, it’s in a quite bad situation. I don’t really spend any time there myself, it’s more of my husbands kingdom.

5 thoughts on “Mahtimiesten maja

 • Reply Vierailija January 26, 2012 at 5:47 pm

  Mistä toi ekan kuvan tuoli on?

 • Reply Ne-Na January 26, 2012 at 6:04 pm

  Vierailija: Se on Tapiovaaran Domus-tuoli. Ostettu käytettynä ja kunnostettu. Uutena sitä saa esim. Artekista, Finnish design shopista, Vepsäläiseltä ja Aerosta ainakin…

 • Reply eilen tein January 26, 2012 at 7:12 pm

  Onpa hieno työpiste! Mä lämpenin erityisesti tuolle kellolle, superhieno!!

 • Reply Ne-Na January 26, 2012 at 11:29 pm

  Hanne: Joo se on kirpparilöytö toissa kesältä. Vaihtanu paikkaa pitkin kämppää 😀 Ei siinä oo ees tällä hetkellä pattereita, ku se raksuttaa niin isosti.

 • Reply Vierailija January 28, 2012 at 9:56 pm

  Hei! Nuo on kivoja nuo kalevala printit! Mutta mistä olet hommannut tuon tv roskiksessa kortin. Se on osuva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *