Taistelu pimeyttä vastaan

lamput.jpg

Musta tuntuu, että ihmiset jakaantuu kahteen ryhmään; tuoli-ihmisiin ja valaisin-ihmisiin. Ainakin jos on designista kyse. Jotkut toki voi olla molempia. Itse lukeudun ehdottomasti tuoli-ihmisiin. Haaveilen vaikka kuin monesta design-tuolista ja haalin niitä pikkuhiljaa kotiin. Meidän äitistä on taas tämän remontin aikana kuoriutunut valaisin-ihminen. Millon vaihdetaan mitäkin linkkiä, kun on niin ihana valaisin. Hyvässä jamassa valaisinten hankinnat alkaa ollakin. Kuvassa oleva seinävalaisin (x2) ja lattiavalaisin pitäis laittaa tilaukseen. Kattovalaisimet on jo odottelemassa asennusta. Pöytävalaisinten välinen valinta on vielä kesken. Onhan se hyvä, että ihmisellä on valoa. Ja kyllä niitä tuolejakin on sinne äitin nurkkiin hyvin kertynyt.

Ja ISO kiitos kaikille asunnon osto juttuun kommentoineille, teitä oli enemmän kuin odotin. Huomenna käydään vaihteeksi nyrpistelemässä nokkaa asuntonäytössä.

 

I think that there is two kind of people when we’re talking about design; those who like chairs and the others that like lamps. I’m definitely a “chair person” and my mom is “lamp person”. She has shown me many different lamps that she like. Here are some lamps that are coming to her home.

1. Rotaliana Drink W1 wall lamp

2. Yki Nummi Tuomas suspension lamp

3. Örsjö Lean floor lamp

4. Yki Nummi Modern Art table lamp

5. Muuto Cosy table lamp

6. 60’s suspension lamp (huuto.net)

5 thoughts on “Taistelu pimeyttä vastaan

 • Reply Hosuli January 22, 2012 at 10:37 pm

  Jänskä jako! En ehkä kuulu kumpaankaan ryhmään. Mitä muita ryhmiä vois olla? Sohva- tai pöytäihmiset? Voisin kuulua niihin. 😀

 • Reply Peeta January 22, 2012 at 10:48 pm

  Hahah täällä ilmoittautuu yksi valaisin-ihminen. Onhan ne tuolitkin ihan kivoja, mutta suurimmat tärinät mulla aiheuttaa kyllä noi valaisimet. Onneksi kokoelmasta löytyy jo monta helmeä :”)

 • Reply Ne-Na January 22, 2012 at 11:07 pm

  Hosuli: Mut sohvia ei varmaa sillee tuu osteltua kymmentä? Tietenki, että jos vaihtaa usein tai sitte vaa ihailee. Mutta joo pöytiähän sitte voi olla enemmänki. Jos siis siihen lasketaan kaikki pöydät sohvapöydistä, ruokapöytiin ja sivupöytään jne.

  Peeta: Jep, näin se jako menee. Eikähän se siis oo mikään musta-valkonen jako, että toki valaisin-ihminenkin voi tuoleja ihailla ja toisinpäi, mutta toisesta yleensä saa enempiä itelleen iloa 😀

 • Reply Aura January 23, 2012 at 12:42 am

  voi voi, täällä ilmoittautuu valaisinihminen. Herranjumala kuinka monta valaisinta sitä ihminen saakaan ahdettua 35:een neliöön. Ja niitä tulee aina vain lisää ja lisää. Kaiken lisäksi mies on tässä asiassa vielä fanaattisempi kuin minä. designlamppuja ja muuten vaan hauskoja valaisimia metsästetään erikoismyynneistä ja kirppiksiltä, sekä nikkaroidaan itse. Nopeasti laskettuna tästä asunnosta löytyy 15 lamppua eikä loppua näy. joista muuten ainoastaan yksi on perinteinen kattovalaisin!

 • Reply Hosuli January 23, 2012 at 12:06 pm

  Totta, sohvia ja pöytiä voi hankkia paljon vähemmän. Mutta ennen kaikkea oon kuitenkin kirjahyllyihminen. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *