4 thoughts on “Työnurkka inspiraatiota

 • Reply Myyrä/ www.villimyyra.blogspot.com January 15, 2012 at 7:25 pm

  kelpaisi tehdä töitä! vau!

 • Reply Vierailija January 16, 2012 at 2:22 pm

  Työtiloihin totaalisesti liittymättä: Mistä olet hankkinut juhlakoristeluihisi pullojen ympärille nuo pienet pitsireunuksiset kakunaluset? Koitin etsiä niitä eilen Prismasta ajatellen, että niitä tottakai löytyy perusmarketeista, mutta löytyi vain valtavia kakunalusia.

  Kiitos jo etukäteen!

  -N

 • Reply Ne-Na January 16, 2012 at 3:36 pm

  N: Tiimarista ostin omani.

 • Reply mäyrä January 16, 2012 at 8:33 pm

  Mun pitäisi ehdottomasti useammin kommentoida, koska blogisi on ihan huippu! Kauniit valokuvat, tyyli- ja värisilmä kohdallaan, siis todellista silmänruokaa. Odottelen pientä kuumetta tai flunssaa, jotta pääsisin selaamaan läpi edellisenkin blogisi hyvällä omallatunnolla teekuppi kädessä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *