Räähkä

penni2gif.gif

Meidän Pennistä kuoriutuu toinen koira aina kun sen karvat lyhennetään. Virtaa riittää vaikka muille jakaa ja hellyyttä ollaan vailla, jos mahdollista, vielä enemmän kun normaalisti. Tänään on leikitty vinkulelun piilotusta ja lelun kaivantaa (kts. kuva yllä). Kyllä sai tyynyt ja peitot kyytiä. Rapsutuksia, suukkoja ja haleja on annettu sohvalla.  Jos vielä ruoat söis ja kävis kävelyllä, niin ois hyvä rauhoittua viettämään perjantai-iltaa.

Toissailta meni itkiessä, kun löysin karvanleikkuun jälkeen Penniltä rasvapatin kyljestä. Yleisiähän ne on, mutta siitä kuitenkin monesti tietää, että koiralla alkaa olla jo ikää. Toivottavasti meillä kuitenkin on vielä yhtä paljon onnellisia vuosia edessä, kuin takana.

 

Our Penni becomes like a totally diffrent dog when its fur gets trimmed. She gets a lots of energy and if possible she just wants to cuddle even more than usual. We have been playing hide and seek with her toys today (see the picture above). Also lots of kisses and hugs have been exchanged. Now we just have to eat and take a walk before we can enjoy peaceful friday night.

Trimming her made me cry because I found a fatplump on her side. They are quite common but it many times tells that the dog is getting old. I just hope that we have as many happy years ahead of us than we have already behind us.

3 thoughts on “Räähkä

 • Reply Tasaraita, tasaraita.blogspot.com January 13, 2012 at 5:57 pm

  Ihana Penni! 🙂 Minäkin aina mietin sitä, että toivottavasti koirat elää piiiiiiitkään. Se luopuminen lapsukaisista on niin kovin vaikeaa, ihan kuin rakas ja tärkeä ihminen olisi kuollut. Niinpä toivon todella että teillä on yhtä paljon onnellista elämää edessä kuin jo mennytkin.

 • Reply Kaisa January 14, 2012 at 3:11 pm

  Moikka moi!
  Aivan TODELLA söpö sessukka. 🙂 Voi herranen aika. Heitin sulle pienen haasteen elämän pienistä iloista edellisen postaukseni loppuun, siitä tulee melkosen hyvälle tuulelle.

  Löytyy täältä:
  http://sentimjourney.blogspot.com/2012/01/elaman-pienet-ilot.html

  <3/Kaisa

 • Reply Vierailija January 20, 2012 at 5:14 pm

  Hei, ihana koiruus! Meidän villikseltä (nyt 7,5 vuotta) löytyi pari vuotta sitten selästä rasvapatti jonka poistatutin eläinlääkärillä hammaskivenpoiston yhteydessä. Siis ihan neulalla vain puhkaisi. Kuulemma usein poiston jälkeen uusivat ja niinhän se uusikin. Nipistin itse hellästi patin tyhjäksi uudestaan ja sen jälkeen ei uusinut. Patteja vain tulee kausiluontosesti sinne sun tänne, häviävät välillä ja välillä taas useampikin yhtäaikaa. Eivät ole haitanneet elämää ja vuosiakin ensimmäisen patin jälkeen vielä vain kertyy 🙂 Piiitkää ikää sinnekin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *