Olin kiltti

lhjt_015copy.jpg

lhjt_021copy.jpg

Kyselin joku teiltä aiemmin ihan uteliaisuudesta, että mitä te saitta jouluna lahjaksi. Vastauksia ei tullut paljon, mikä ei juuri ihmetyttänyt, mutta hyvilläni olin niistä vähäisistäkin. Lupasin myös joskus kertoa mitä ite sain, joten nyt on sitten se joskus.

Jotku teistä varmaan muistaa mun joskus kesällä haalimani Domus-tuolin jäännökset? Se projekti jäi vähän roikkumaan ja nyt mies yllätti ja kunnosti sen loppuun. Ikionnellinen on hän. Se pääseeki mun työn alla olevaan työpisteeseen, joka sijoittuukin juuri tohon olkkarin nurkkaan missä kuvatki on otettu. Miehen antamista paketeista löytyi myös hajuvettä ja kamerajalusta, joka oli kuvanottohetkellä toki käytössä. Ja koska mää oon elänyt kohta 2,5vuotta ilman oikean vahvuisia silmälaseja, mies lupas ostaa myös kakkulat. Kuvaan lainasin miehen laseja, kun ei ole ehtinyt vielä kunnolla perehtyä silmälasitarjontaan kylillä.

Muutenkin oli melko lahjarikas joulu. Paketeista löyty mm. hiustenhoitotuotteita, sukkia (villasia ja tavallisia), vaatelahjoja, keittiöpyyhkeitä ja koska mulla nyt iski black out, en muista mitä muuta, mutta tuli kuitenkin.

 

Some of you might remember the ruins of a Domus-chair I got last summer? My husband suprised me and fixed it! I’m so happy! It will be in my workingspace (photos are taken from there). I also got parfume and camerastand from my hubby. And because I have been without proper glasses for 2,5 years now, my husband also promised to buy me new ones. I shooted his glasses since I haven’t yet found the kind of I want.

I’m quite happy with the amount of gifts I got. I also got hairproducts,socks, clothes and kitchentowels.

6 thoughts on “Olin kiltti

 • Reply Vierailija January 11, 2012 at 6:02 pm

  silmälasi_tarjontaan 🙂 pakko korjata, pisti niin silmään tällä äidinkielen keväällä kirjoittavalla perfektionistilla!

 • Reply Vierailija January 11, 2012 at 8:30 pm

  Ihania lahjoja! Ja kauniita kuvia <3 Ja muutenkin ihana blogi 🙂

  Edelliselle kommentoijalle vinkkinä, että kannattanee vielä opiskella kirjoituksia varten äidinkielen kielioppia ja yhdyssanoja 😉

 • Reply Laura / www.kahdensuora.blogspot.com January 11, 2012 at 8:34 pm

  Ihana lahja, just tollanen on parasta, kun joku tulee ja tekee jonkun asian puolestasi.
  Kuvat ovat kauniit, niin kuin täällä aina. Ihanat.
  Ja aina kun näen vanhasta ovesta ja pyöristä tehdyn pöydän/tason, muistan että minäkin tahtoisin sellaisen. Mutta en oikein tiedä minne se mahtuisi… 🙂

 • Reply Vierailija January 11, 2012 at 9:03 pm

  Mahtavasti kuvattu lahjat! Tollainen näkymä kelpais niin meille. Mä toivon joululahjaksi sulta näin jälkikäteen paljon postauksia teidän kodin sisustuksesta, koska se on niin makee. Ja oon ollu tosi kiltti. Toivottavasti tässä ei ollut yhdyssanavirheitä:)

 • Reply Ne-Na January 13, 2012 at 10:58 pm

  Vierailija: Jep jep

  Vierailija: Kiitos, kiitos ja kiitos 🙂 <3

  Laura: No niin todellaki on. Varsinki ku tietää, ettei sais ite ainakaa sataan vuoteen hommaa tehtyä ja se vaan ärsyttää.  Sun pitää tehä joku pienempi/kapeempi taso johonki, jossa voi vaikka säilytellä jotai, kenkiä tai lehtiä 😀

  Vierailija: Postauksia on kyllä tulossa. Nyt meillä tahtoo vähän “paljasta” kun suunnittelen tänne kaikkea uutta, mutta kunhan saan hommat etenemään, niin kuvia on tulossa kyllä 🙂

 • Reply Vierailija February 21, 2012 at 7:07 pm

  Heippa, olisiko sulla antaa mitään vinkkejä Domus-tuolin kunnostukseen… Itselläni on puunvärinen odottamassa kunnostusta. Siis lakka varmaan pois jne. Istuinreunasta on pala lohjennut ja sitä vähän ihmettelen, että saako sen korjattua… Se voi olla sukkahousuille kohtalokas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *