360 Volt

dia634-horz-vert-vert.jpg

Näitä tahdon yhden… kaks…. tai kolme. Olohuoneen kattoon. Makkarin seinälle. Olkkarin nurkkaan seisoskelemaan. Keittiöön antamaan lisävaloa.

I want one these…two… or maybe three. One on the livingrooms roof. One on the bedroom wall. One on the livingroom corner. One to give extralight in the kitchen.

 

pictures: 360Volt

7 thoughts on “360 Volt

 • Reply Vierailija January 5, 2012 at 8:39 pm

  Hyvä linkki! Lamppuhullun unelma.. Tuli heti mieleen Pariisin antiikkitorit, joissa käytiin viime huhtikuussa – roudasin sieltä yhteenä 4 teollisuuslamppua! Siellä oli aivan uskomatonta tavaraa ja etenkin – lamppuja 🙂 Matkakuumetta, oi yes yes 🙂

 • Reply Tasaraita tasaraita.blogspot.com January 5, 2012 at 9:19 pm

  Luvattoman ihania!!!!! Haluuuuunn!

 • Reply Kimmo T January 6, 2012 at 12:31 am

  Ja täällä näet neljännen rivin keskimmäisen lampun ihan oikeassa käytössä: http://www.lily.fi/juttu/joulun-ihme 😉 Myös välitilan valaisimet ovat samasta paikasta.

  Asiallinen kauppa, ja toimitus Suomeen onnistui ongelmitta.

 • Reply Ne-Na January 6, 2012 at 7:31 pm

  Kimmo T: Kuinka kauan meni että valaisin “tipahti postiluukusta”?  Mun haaveena ois tilata tuo toisen rivin oikeanpuoleinen olkkarin kattoon killumaan. Mietin nyt, että laittasko heti tilaukseen vai malttasko hetken, että sais muuten olkkarin muutosta edistymään.

  Ja komea on toi teidän valaisin, niinku koko keittiöki upean persoonallinen!

 • Reply Kimmo T January 7, 2012 at 11:13 am

  Kannattaa varmasti ainakin mahdollisimman pian tiedustella valaisinten saatavuutta. 360Voltilla voi olla webbisivuillaan myös sellaisia valaisimia, joita heillä ei ole varastossa, ja he ehdottavat jotain vastaavaa tuotetta, jos haluttua tavaraa ei löydykään.

  Teimme tilauksen huhtikuussa, ja meillä pakettiin kuului näiden keittiövalaisinten lisäksi kolme kylpyhuoneen valaisinta, joissa on posliinikanta ja opaalikupu. Keittiön valaisimet löytyivät heiltä heti, mutta posliinivalaisimet he olivat myyneet juuri loppuun, ja sovimme heidän kanssaan, että he etsivät ja ehdottavat meille jotain vastaavaa valaisinta. Koska meillä ei ollut kiire, sovimme, että he lähettävät kaikki tuotteet yhdellä kertaa, joten odotimme kesäkuuhun asti, kunnes sopivat posliinivalaisimet oli löydetty.

  Tavaroiden maksu  suoritettiin vasta, kun kaikki tuotteet oli kasassa, ja maksun jälkeen paketit oli kannettu kotiin kahdessa viikossa.

  Ja kiitokset, olemme itsekin hyvin tyytyväisiä lopputulokseen!

 • Reply MARGX March 16, 2013 at 6:40 am

  Opening soon – inquire now!

 • Reply Vierailija March 16, 2013 at 6:41 am

  GREAT SITE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *