Leikki

keittio.jpg

keittio_028.jpg

keittio_026.jpg

keittio_030.jpg

Siinä se ny sitte on, meidän lahjaprojekti. Kovasti siellä on kokkailtu ja nuken pyllyä pesty altaassa. Ihmetystä ja hiukka kiukkuakin aiheuttaa se, että hanasta ei tuu vettä. Vielä kun vähän hifistelis ja asentais uuniin pienen led-valon, joka syttyy, kun luukun aukasee.

Keittiön runkohan me ostettiin kirpparilta valmiina, kuten kuvasta näkyy. Säästettiin siinä vähä hermoja. Jos olis löytynyt valmiiks vielä ovellinen kaappi, niin ois päästy vielä helpommalla. Hana on ehtaa 60-lukua ja säästettiin äitin remontista. Välitilan laatta on myös äitiltä pöllitty. Altaaksi ostin teräksisen taikinakulhon ja vetimet tilasin netistä. Verhojen kankaat on Tildaa ja ostin ne Sinooperista. Vaaleensininen väri oli hetken mielijohde, jota hämmästeltiin kovasti, mutta tuohon se sopii. Taustaseinässä on liitutaulumaali, joskin pintaa olis saanut vielä vähän tasoitella, mutta kyllä siihen liitu tarttuu.

Ens joulun alla ajateltii pistää miehen kans bisnes pystyy ja vääntää pari keittiötä lisää ;). Jää nähtäväksi.

 

That’s it our project for our goddaughter for Christmas. There’s been plenty of playing and cooking since. Wonder and maybe little anger has caused the fact that there’s no running water in the tap.

The frame for the kitchen is recycled, as you can see. Tap is originally 60’s-style from my mothers renovation. Also the tiles are from my mom. Sink is steely bowl and the handels I ordered via Internet. The colour “light blue” was an impulse that  came out of blue but I think it fits. The back is painted with chalkboard paint.

14 thoughts on “Leikki

 • Reply joku jenni December 30, 2011 at 12:48 am

  MAHTAVA! VAU!

 • Reply Louna December 30, 2011 at 1:17 am

  Ihan törkyhieno! Ihan mahtava idea! VOI KUN tyttäreni olis sen verran vanha, että ymmärtäis jo tommosista, ja voi kun olis sen verran iso asunto, että jossakin olis tommoselle vapaa tila, ja voi kun saisin kans matskut tommoseen jostain rempasta ja kirpparilta, niin kyllä vaan alkaisin näperrellä. Siis kerran vielä: ihan mahtava idea! Kiitos tästä, pistän korvan taa tästä ainakin sen, että kaikenlaisten juttujen itse rakentaminen on mahdollista, jos vaan on luova. Mikä inspiraatiopläjäys näin tympeän päivän päätteeksi!

 • Reply Mamma December 30, 2011 at 6:43 am

  Siis aivan ihana. jotain samatyylistä oon kaavaillu mun vanhaan leikkimökkiin, joka on nyt pikkasen kauneusleikkauksen tarpeessa. On varmaan onnellinen omistaja tällä nyt 🙂 MAHTAVA!

 • Reply enkulipeikko December 30, 2011 at 8:49 am

  Ihana nähdä tuollainen sun toteuttamana! Olen itsekin suunnitellut samanmoista. Keräilin jo ideakuvia blogiinkin (jota en ole päivittänyt ikuisuuteen)… ehkä sitten kun meillä on isompi huusholli. 🙂

  Hieno juttu oli lehdessä! Ja ihanan paljon kuvia!! On teillä vaan ihana koti!

 • Reply Kati Toivanen December 30, 2011 at 9:23 am

  Wow!

 • Reply Vierailija December 30, 2011 at 9:27 am

  Oi hitsi, kun on hieno. Upeita ideoita! Mahtava lahja!

 • Reply Tasaraita http://tasaraita.blogspot.com December 30, 2011 at 10:01 am

  Mikä mahtava idea tuunata vanhasta uutta! Kova homma tuossa on ollut tehdä tuo takaosa, laatoittaa se, tehdä uunin luukku, hioa ja maalailla, mutta se on todella sen kaiken vaivan arvoinen, aivan mahtavan näköinen köökki! 🙂

 • Reply Vierailija December 30, 2011 at 10:53 am

  ihanan pikkukeittiö! me tehtiin vastaava joitakin vuosia sitten meidän vanhimmille lapsille ja kaupan muovikeittiöitä kookkaampi että sillä leikkisi pitempään… vähälle käytölle jäi ja nyt sen on kavereilla lainassa (meillä ei oo vielä leikkimökkiäkään). Kolmas tyttömme sillä leikkisi mutta reppana on niin pieni että hyvä kun yltää pöytätasolle. Nyt sai lahjaksi oman brion pikkuhellan. Me tehtii ite runkokin ja siinä huomattiin että liimapuulevy ei ehkä ollut ihan kaikkein paras.

 • Reply laurafree December 30, 2011 at 2:39 pm

  Vau! Olet kyllä nero. Voi herranjumala. Tee mun lapsellekin tollanen. HETI.

 • Reply RUMBO December 30, 2011 at 3:14 pm

  Hieno!

  Leikkimökkiin tulee köökki kaakeleineen päivineen, joululahjaksi meillä tehtii vanhaa tuunaten minicafe, piti tulla myös köökki, mutta mieli muuttui. Ja mintunvihreää, en ois koskaan itsestäni uskonut.

  http://retromoderni.blogspot.com/2011/12/mini-cafe.html

 • Reply Hosuli December 30, 2011 at 5:04 pm

  Vou. Aivan uskomaton.

 • Reply Mertsi January 2, 2012 at 9:01 am

  Hieno!

  Mistä noin mahtavia kummeja saa? Meille vois kans tulla järjestään synttäreitä ja otettais mielellään upeita itsetehtyjä lahjoja:)

 • Reply Vierailija January 11, 2012 at 6:23 pm

  Hieno!

 • Reply Tiina/muitaihania.blogspot.com January 11, 2012 at 6:25 pm

  Oho, se menikin läpi tuo kommenttini. Mutta siis piti sanoa, että tosi hieno! Samanmoista oon suunnitellut tekeväni itsekin, heti kun löydän sopivan hanan 🙂 On noilla onneksi jo hella ja kaappi, etteivät ihan ilman joudu ootteleen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *