Possut oksilla

joulu_117.jpg

joulu_158.jpg

joulu_122-horz.jpg

Vanha yöpöytä pääsi väliaikaisesti toimittamaan sivupöydän virkaa. Lehtikuusen oksia pääsi koristamaan sinkkiset possukat, jotka löytyi samasta kaupasta mistä kanelitangotkin. Meidän joulu on tänä vuonna melko pelkistettyä ja vähäistä, koska ei edes vietetä sitä kotona. Jotain pientä kuitenkin pitää aina laittaa, että saa vähän fiilistä.

I moved our old nightstand temporarily to livingroom. I bought those pig ornaments from the same shop that I bought the cinnamon sticks. Our christmas decoration is very plain this year because we don’t spend our christmas at home.

One thought on “Possut oksilla

  • Reply Vierailija December 29, 2011 at 8:10 pm

    Ihailen teidän kotia.Kaunista!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *